Patriciu infiinteaza inca o firma petroliera

Apropo.ro / 16.07.2008, 09:40
Patriciu infiinteaza inca o firma petroliera
Presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, va infiinta, in luna august, inca o companie cu activitati in sectorul petrolier.

Presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu, va infiinta, in luna august, inca o companie cu activitati in sectorul petrolier, si va cumpara de la Rompetrol firma de transport aerian Eurojet si institutia financiara nebancara IFN FinGroup Credit, au declarat surse din grupul petrolier.

Dinu Patriciu a afirmat ca in acest moment nu exista o decizie concreta in acest sens, iar Consiliul de Administratie al Rompetrol are in vedere externalizarea unor activitati auxiliare.

Grupul Rompetrol, inregistrat in Olanda, cuprinde 40 de companii. Printre activitatile de baza se regasesc rafinare, explorare, distributie, servicii industriale, logistica, marketing, dar si servicii de turism si transport aerian.

Citeste mai mult despre nou firma petroliera a lui Rompetrol, la Mediafax

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Pretul petrolului o ia razna din nou

Pretul petrolului o ia razna din nou

Pretul petrolului a crescut, vineri, cu peste patru dolari, la 146 de dolari pe baril, pe fondul tensiunilor geopolitice si temerilor privind securitatea exporturilor din…

UE, dependenta energetic de Rusia

UE, dependenta energetic de Rusia

Uniunea Europeana trebuie sa renunte la dependenta sa energetica fata de Rusia, cu ajutorul gazelor, energiilor regenerabile si sectorului nuclear, a declarat ieri direct…

Iranul isi construieste rafinarii

Iranul isi construieste rafinarii

Iranul construieste sapte rafinarii in vederea majorarii capacitatii de prelucrare a petrolului si gazelor cu peste 1,5 milioane de barili pe zi, in cadrul unor investiti…

Jocul zilei

Clipul zilei

Emo Shooting Blonda de la DEX – Ep. 5 – Peltea
Loveste cu YO-YO-ul cati mai multi emo kids Cuvinte cheie: blonda de la dex video
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza