Patrick Jane revine

De: Mioara Tronaru / 12.09.2013, 08:00
Patrick Jane revine
Cel de al doilea sezon al serialului În mintea criminalului (The Mentalist) începe joi, 12 septembrie 2013, la ora 21:00, la Diva Universal. În fiecare joi vor fi difuzate câte două episoade ale serialului.

Pe parcursul acestui sezon, vom avea ocazia să pătrundem în trecutul extrem de bine ascuns al lui Patrick Jane, dar şi în vieţile tumultuoase ale celorlalte personaje ale producţiei. Printre care se află şi agenţii Teresa Lisbon (Robin Tunney), Kimball Cho (Tim Kang), Wayne Rigsby (Owain Yeoman) şi Grace Van Pelt (Amanda Righetti).

Actorul Simon Baker („Îngerul păzitor”, „Diavolul se îmbracă de la Prada”) joacă rolul lui Patrick Jane, un consultant independent care colaborează cu Biroul de Investigaţii din California (CBI) şi care şi-a făcut un renume din rezolvarea cazurilor de crimă folosindu-şi talentul pentru observaţie. Patrick Jane este celebru pentru modul în care ignoră orice protocol şi pentru trecutul lui de fals spiritist. Toate acestea se petrec în timp ce este bântuit de criminalul în serie care i-a ucis familia şi care îi urmăreşte fiecare mişcare.

În debutul celui de al doilea sezon, Jane şi Lisbon află o veste surprinzătoare: cazul Red John este predat unei noi echipe a CBI, condusă de ofiţerul Sam Bosco (interpretat de Terry Kinney). Lisbon şi echipa CBI se vor ocupa de anchetarea morţii unui angajat al unui celebru senator, în timp ce Jane încearcă să afle ce informaţii noi a descoperit agentul Bosco în privinţa lui Red John.