Patru zile cu programe speciale la PRO TV

Apropo.ro / 28.11.2014, 08:45
Patru zile cu programe speciale la PRO TV
La ceas aniversar, PRO TV a pregătit surprize pe cinste! Cele patru zile speciale debutează vineri 28 noiembrie de la 20:30, cu o ediţie senzaţională a show-ului „Vocea României”! Timp de câteva ore Pavel Bartoş va fi gazda celui mai intens spectacol de pe scena unde doar Vocea contează!

PRO TV se pregăteşte de aniversarea a 19 ani de libertate de gândire şi exprimare, aniversarea generaţiei tinerilor care au crescut cu televizorul dat pe PRO TV, oameni frumoşi care au crescut împreună cu noi după Revoluţie. Persoane care spun lucrurilor pe nume într-o manieră directă, dar elegantă, oameni cărora le pasă cu adevărat de viitorul lor şi al României, aceştia sunt „Fii de România”!

Luni, de ziua României şi de ziua PRO TV, sunteţi invitaţii unui program special începând cu primele ore ale dimineţii. Cele mai tari emisiuni şi ediţii speciale ale Ştirilor PRO TV, precum şi unul dintre cele mai tari filme din istorie vă aşteaptă.

Pe parcursul zilei, Ştirile PRO TV vor prezenta adevăraţii Fii de România, cei care sunt modelele generaţiei tinere. Oameni de succes, adevăraţi influenceri în zona virtuală a reţelelor de socializare, cu milioane de prieteni virtuali, printre care Ana Ularu şi Tudor Chirilă.

Andreea Esca va deschide seara de sărbătoare cu Ştirile de la ora 19:00, format emblematic al PRO TV, ce vă invită în lumea PRO TV, în lumea profesioniştilor care timp de 19 de ani au scris istorie!

Foto: Facebook

De asemenea, PRO TV a pregătit trei zile de filme senzaţionale. Sâmbătă telespectatorii sunt invitaţi să vizioneze un Film PRO de excepţie: „Cod Roşu la Casa Albă” („Olympus has fallen”). De asemenea, duminică seară, telespectatorii vor putea urmări un film extraordinar, difuzat în premieră: „Pompeii”. Şi asta nu e tot!

Anul acesta, unul dintre cele mai bune filme din istorie care a strâns nu mai puţin de 73 de premii – printre care 3 premii Oscar – şi 96 de nominalizări la diferite festivaluri de profil va fi difuzat în premieră de un post de televiziune din România. Libertatea este o luptă este cea mai bună descriere a filmului „Avatar” difuzat pe 1 decembrie de la 20:30, producţie care a revoluţionat industria cinematografică, un film fenomen în regia lui James Cameron!

Cătălin Măruţă are pregătite două emisiuni dedicate aniversării PRO TV şi Zilei Naţionale difuzate pe 1 decembrie de la 10:00 la 11:00 şi de la 15:00 la 19:00. Invitaţi de seamă, români care ne fac mândrii, români talentaţi vor încânta telespectatorii pe parcursul celor două ediţii de sărbătoare. O provocare pe cinste, plină de adrenalină pentru doi „Fii de România” şi aventurile Patriziei Paglieri în Maramureş vor fi prezentate pe 1 decembrie, la PRO TV.