Paul Ipate nu e fan „Pokemon Go”! Ce spune despre aplicaţia ce face furori în lumea întreagă

De: Cătălina Matei / 19.07.2016, 16:32
Paul Ipate nu e fan
Băieţii sunt cu jocurile, sau împotriva lor? E o întrebare ce vine natural după isteria mondială pe care a provocat-o, în ultima săptămână, aplicaţia "Pokemon Go".

Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

Paul Ipate, activ şi el pe reţelele de socializare, a postat un mesaj pe profilul său de Facebook, referitor la „aplicaţia minune”. Cu toate că unii l-ar fi văzut pe Paul ca fiind genul care e deschis către astfel de jocuri, poziţia actorului pare să fie, însă, cu totul alta.

Jojo, însărcinată: “Eu şi Paul Ipate vom avea o fetiţă” – FOTO

„Eu înţeleg să fii pasionat de un joc, dar să cazi de pe pod în ocean, să intri cu maşina în copac, să te calce maşina etc. pentru că alergi după un nenorocit de pokemon, înseamnă că pokemonul e mai inteligent decât tine”, a fost mesajul lui Paul, în ceea ce priveşte aplicaţia „Pokemon Go”, iar maturitatea pe care o demonstrează actorul prin felul în care prezintă aceste aspecte, probabil că e strâns legată de faptul că se pregăteşte să devină tată. Alături de mesaj, iubitul lui Jojo a postat şi o imagine amuzantă.

Postarea actorului a generat foarte multe controverse în rândul fanilor din mediul virtual, Ipate a decis să le răspundă:  Văd că am născut controverse. Ca să lămurim situaţia: jucaţi ce vreţi, când vreţi, dar când traversaţi strada sau când conduceţi, scoateţi nasul din telefon. Pentru binele vostru şi al celor din jur. Long live Picachu!!!”