Paula Chirilã se alãturã echipei „Mireasã pentru fiul meu”

De: Cătălina Matei / 06.06.2016, 12:17
Paula Chirilã se alãturã echipei „Mireasã pentru fiul meu”
Însãrcinatã cu cel de-al doilea copil, prezentatoarea celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de luni pânã vineri de la 11:15 – 13:00 şi 14:00 -16:00 si sâmbãta de la 14:00 şi de la 17:00, Mirela Boureanu Vaida se pregãteşte sã se dedice în urmãtoarea perioadã creşterii şi educãrii micuţilor.

 Din 13 iunie, Paula Chirilã se alãturã echipei „Mireasã pentru fiul meu” şi timp de câteva ediţii va modera emisiunea alãturi de Mirela, urmând ca de la sfârşitul lunii sã preia întru totul acest sezon.

„Va urma pentru mine o perioadã extrem de frumoasã, dar şi de solicitantã. Toatã lumea îmi spune >. Pentru cã mi-am dorit cel puţin doi copii şi repede, simt cã acum în sfârşit vine rodul aşteptãrii atâtor ani. La sfârşitul acestei luni mã voi retrage, urmând sã preia Paula frâiele emisiunii şi sã o ducã la bun sfârşit. Tot ea se va ocupa şi de noul sezon. Nu aş putea sã spun când am sã revin. Toatã lumea ştie cã aceastã emisiune nu are pauzã, cã intrãm dintr-un sezon în altul fãrã vacanţã de varã, fãrã sãrbãtori de iarnã şi fãrã week-end-uri. Sigur cã am muncit cu drag în toţi aceşti cinci ani, care mi-au adus şi cele mai mari satisfacţii profesionale şi cu aceastã ocazie chiar vreau sã mulţumesc publicului, pe care l-am simţit mereu aproape şi oamenilor care mã primesc în case în fiecare zi. Tot ei mi-au adus şi cele mai frumoase premii, prin vot, arãtându-mi cã suntem o mare familie!”

Paula este pregãtitã sã preia frâiele emisiunii şi este încrezãtoare în noul drum pe care porneşte: „Dacã aş spune cã e o provocare, ar suna ca un clişeu. Dar este o provocare, pentru cã e destul de greu sã preiei un proiect de la jumãtatea lui, chiar şi pentru o moderatoare cu experienţã. Dar sunt convinsã cã o sã fie bine; încredere în mine am, asta nu mi-am pierdut-o niciodatã, încredere în echipa care se ocupã de aceastã emisiune de atâtea sezoane am, iar faptul cã oamenii ãştia îşi fac treaba foarte bine şi sunt una dintre cele mai bune echipe de producţie de pe piaţã e confirmat zi de zi de audienţele extraordinare ale emisiunii”, a declarat aceasta.

Paula s-a întâlnit deja de mai multe ori cu Mirela şi spune: „Mirela mi-a urat succes, am povestit despre concurenţi, mi-a mai dezvãluit mici ‘secrete’ din casã. Este o emisiune destul de grea, desi poate uneori, vãzutã din exterior, nu e chiar aşa. Mi-a spus sã nu mã las doborâtã de comentariile negative, pentru cã indiferent de ce ai zice şi  ce ai face, nu ai cum sã mulţumeşti pe toatã lumea. Sã nu mã las influenţatã sau sã nu mã supãr dacã îsi vor da cu pãrerea unii sau alţii, pentru cã acolo sunt tabere şi nu ai cum sã-i mulţumeşti pe toţi, iar ãsta zic eu cã e un sfat foarte bun!”, a declarat Paula.

Mirela a ţinut sã le mulţumeascã şi concurenţilor, dar şi echipei de producţie, spunând cã „cel mai frumos lucru în viaţã este sã lucrezi cu oamenii. Le mulţumesc tuturor şi mã despart de ei, ca sã zic aşa, cu bucuria cã pe mine mã aşteaptã o perioadã frumoasã şi cu urarea cãtre concurenţi sã ducã mai departe ceea ce noi am clãdit în aceastã emisiune timp de atâţia ani, o familie pe care mulţi şi-au dorit-o şi pe care au întemeiat-o şi cu ajutorul emisiunii!”, a declarat Mirela.