Paula Chirilă şi Cristina Cioran, înlocuite din toamnă la “Draga mea prietenă”

Apropo.ro / 25.08.2014, 15:12
Paula Chirilă şi Cristina Cioran, înlocuite din toamnă la “Draga mea prietenă”
I-au luat locul Gabrielei Cristea şi s-au bucurat de succes timp de doi ani de zile la cârma emisiunii “Draga mea prietenă”. Paula Chirilă şi Cristina Cioran nu vor mai prezenta, însă, din toamnă emisiunea de dimineaţă de la Kanal D.
Chiar dacă simpaticele prezentatoare vor fi înlocuite, emisiunea nu va dispărea din grila de programe a postului Kanal D. Deocamdată nu se ştie cine va prezenta de-acum încolo “Draga mea prietenă”.
 
Dacă Paula Chirilă este cooptată în proiectul “DISCOTE-K”, cel mai nebun show de comedie,  care va începe, din toamnă, la Kanal D, Cristina Cioran nu exclude posibilitatea unei noi colaborări cu postul turcesc.
 
Foto: Facebook
 
„Da, este adevărat! Am fost anunţate că se vor schimba prezentatorii emisiunii «Draga mea prietenă». Cu noi nu ştim ce se va întâmpla. Nu este nimic sigur, nu este nimic sigur în meseria asta! Nu ni s-a reproşat nimic. E o decizie de management. Poate că vor să schimbe linia emisiunii, să meargă mai mult pe monden… Contractul nostru cu ei s-a încheiat. Avem nişte promisiuni, dar nu pot să vorbesc mai mult. Am mai avut propuneri şi din alte părţi, dar pe unele le-am refuzat şi am ales să rămân la Kanal D. Poate ni se pregăteşte ceva, nu ştiu! Eu am colaborat foarte bine cu Kanal D şi m-au tratat întotdeauna extraordinar de frumos. Nu aş avea ce să le reproşez. Deciziile luate sunt nişte decizii de management, de business, şi eu le înţeleg”, a declarat Cristina Cioran pentru ziarulring.ro.