Paula Seling, dezvăluiri despre soţul ei, Radu Bucura! Ce frumoşi sunt împreună! – FOTO

Apropo.ro / 30.03.2017, 10:54
Paula Seling, dezvăluiri despre soţul ei, Radu Bucura! Ce frumoşi sunt împreună! - FOTO
Una dintre cele mai discrete prezenţe din showbiz-ul autohton, Paula Seling a acceptat invitaţia Oanei Turcu şi va fi prezentă sâmbătă, de la 22:00, în cea mai nouă ediţie “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Îndrăgita interpretă va vorbi deschis despre ultimii ani din viaţa ei, ba chiar îşi va aminti şi despre primul incident pe care l-a avut la venirea Bucureşti. “Am urcat într-un taxi, căruia a trebuit să îi dau în drum spre casă, la jumătatea drumului, toţi banii pe o lună. Apoi, m-am obişnuit să negociez cu taximetriştii”, îşi aminteşte Paula.

Puţini sunt cei care ştiu că Paula nu şi-a dorit dintotdeauna să fie artistă: “Iniţial voiam să mă fac medic sau professor de matematică şi fizică”, exact ca mama!”, îi va mărturisi Paula Oanei, completând: “Am venit la Bucureşti, bătând la porţile Jurnalismului. Atunci l-am cunoscut şi pe soţul tău, Cristi Brancu, îmi preda presă mondenă. Omul chiar ştie ce spune şi iată că, după atâţia ani se dovedeşte că aşa e!”, va mai spune Paula.

Despre conexiunea specială pe care o are cu mama sa şi de ce aceasta nu a venit ani la rândul la concertele artistei, dar şi despre frumoasa poveste de dragoste pe care Paula o trăieşte alături de soţul său, Radu Bucura, cântăreaţa va vorbi sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.