Pavel Bartoş şi Smiley au talent la off-road

Apropo.ro / 28.02.2013, 07:00
Pavel Bartoş şi Smiley au talent la off-road
Duminică, 3 martie, de la ora 10.00, la Sport.ro, Smiley şi Pavel Bartoş vor da în gropi la propriu.

Roxana Ciuhulescu îi va provoca pe cei doi haioşi prezentatori ai emisiunii “Românii au talent” la o cursă off-road ca la carte. Dacă jumătatea mai înaltă a cuplului de prezentatori a mai fost la teste off-road, cea sexy, în persoana simpaticului actor Pavel Bartoş, nu şi-a pus vreodată la încercare capacităţile de pilot.

Ca experienţa să fie una profesionistă, Roxana le va aduce băieţilor o echipă de off-road-eri din Râmnicu-Vâlcea la gândul că vor face pereche cu cei doi admiratori de talente.

Numai că Pavel şi Smiley nu vor în ruptul capului să se despartă, aşa că deşi începători, ei se vor aventura de unii singuri în aventura off-road, doar cu o maşină înaintea lor care să le deshidă drumul.  Dâmburi, dealuri, văi, râpe şi mocirlă cât cuprinde, de asta vor avea parte cei doi curajoşi prezentatori în Parcul off-rod din Periş.

Telespectatorii Sport.ro vor putea afla duminică dimineaţă dacă maşina condusă de pilotul Pavel şi co-pilotul Smiley se va răsturna din cauza vreunui dâmb sau se va îngropa la propriu în noroiul de pe traseu. Concluzia lui Pavel va fi însă foarte grăitoare: “Smiley este un co-pilot desăvârşit, a dormit aproape tot drumul”.