Pe 8 iunie, un client norocos va fi pictat de artistul Guido Daniele

De: Mioara Tronaru / 03.06.2014, 15:51
Pe 8 iunie, un client norocos va fi pictat de artistul Guido Daniele
Momentul va marca închiderea colecţiei de fotografie “Handimals – Wildlife on the Human Hand”

În cel de-al doilea weekend din luna copiilor, un client norocos din Băneasa Shopping City va fi următorul model al pictorului Guido Daniele! Acesta va fi cel de-al doilea body painting realizat live de către artistul italian în centrul comercial după ce, pe 1 iunie, a pictat-o pe Sore într-un eveniment special.

Norocosul care va fi modelul pictat de Guido va fi ales prin tragere la sorţi dintre cei care se înscriu în concursul organizat de Băneasa Shopping City. Pentru a putea câştiga, vizitatorii trebuie să completeze taloanele oferite de către promoteri şi să le depună în urna specială. Aceasta se află în zona în care este expusă colecţia “Handimals – Wildlife on the Human Hand”, lângă brutăria Paul din Băneasa Shopping City. Cursa pentru marele premiu durează până pe 5 iunie.

Câştigătorul va trece printr-o experienţă de neuitat, repetând rolul de model pe care Sore l-a avut pe 1 iunie. De Ziua Internaţională a Copilului, Sore a fost invitata specială a sesiunii de live painting din Băneasa Shopping City. Guido Daniele i-a desenat pe corp un râs, unul dintre animalele reprezentative pentru România.

La fel ca pe 1 iunie, copiii care asistă la sesiunea de live painting vor putea participa la atelierele creative organizate împreună cu Rembrandt Art School. Programul de pe 7 şi 8 iunie include workshop-uri de quilling şi origami.

Guido Daniele este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de ilustraţie hiper-realistă din lume. Pictorul este prezent pentru prima oară în România, prezentându-şi colecţia de fotografii “Handimals – Wildlife on the Human Hand”. Expusă în exclusivitate în Băneasa Shopping City, colecţia include 24 lucrări de artă care au înconjurat lumea, fiind admirate în ţări precum Rusia, Germania, Polonia, Marea Britanie şi multe altele.

Vizitatorii Băneasa Shopping City au şansa de a admira colecţia de fotografii “Handimals – Wildlife on the Human Hand” până pe 9 iunie, în zona Town Square de la parterul centrului comercial, lângă brutăria Paul. În plus, iubitorii de artă care se îndrăgostesc de operele lui Guido Daniele vor putea cumpăra fotografiile expuse.