Pe ea a învăţat-o Wilmark să danseze ca-n filme!

Apropo.ro / 27.06.2014, 08:00
Pe ea a învăţat-o Wilmark să danseze ca-n filme!
Aflat recent la Iaşi, cu ocazia audiţiilor pentru „KIDSing”, show-ul autohton dedicat talentului vocal al copiilor, ce va fi difuzat din toamnă la Kanal D, Wilmark a fost invitat special la aniversarea Şcolii de dans „Salsa Amazing”.
Printre invitaţi s-a aflat şi Theo Rose, coprezentatoare a show-ului „KIDSing”, alături de Dan Bordeianu. Nefamiliarizată cu stilurile de dans latino, Theo Rose nu a îndrăznit să se alăture celor peste o sută de petrecăreţi care au incins atmosfera in pas de dans.
 
 
 
În sprijinul ei a venit imediat Wilmark, coordonându-i paşii şi mişcările, aşa cum face orice profesor de dans. Wilmark a fost, astfel, pentru o seară, profesorul frumoasei Theo Rose. 
„Nu ştiam că, pe lângă faptul că este o cântăreaţă foarte bună, poate fi şi o dansatoare foarte bună! Theo Rose m-a surprins! A învăţat foarte repede paşii de salsa şi bachata şi am dansat amândoi ca nebunii!”,a spus Wilmark.
 
 
 
La rândul său, Theo Rose a declarat încântată: „Nu am mai dansat latino până acum, ştiam acest stil de dans din ce văzusem, vag, la televizor. Wilmark m-a făcut să cred că pot dansa salsa ca-n filme. Sper să mă revanşez la primul karaoke şi să îl învăţ să cânte!”.