Pe ELE nu le-a învăţat nimeni cum se mănâncă?

Apropo.ro / 05.07.2014, 07:00
Pe ELE nu le-a învăţat nimeni cum se mănâncă?
Dacă pe covorul roşu vedetele afişează un look demn de invidiat, nu acelaşi lucru se poate spune şi atunci când ies în public. Iată câteva dintre vedetele care au uitat de bunele maniere atunci când ies în oraş.

Sofia Vergara

Actriţa de origine columbiană, Sofia Vergara, nu îşi poate stăpâni poftele atunci când vine vorba de dulciuri. Sofia înfulecă la propriu o bucată dintr-o plăcintă. Şi chiar dacă nu se poate abţine de la mâncărurile preferate, actriţa în vârstă de 41 de ani se poate declara o noroacă în privinţa siluetei.

Diane Kruger

Nemţoaica Diane Kruger nu se ruşinează atunci când e vorba să-şi satisfacă poftele culinare în public. Aflată la cumpărături actriţa în vârstă de 37 de ani cunoscută pentru rolul Elenei din filmul „Troia” s-a oprit pentru a-şi cumpăra un iaurt îngheţat.

Eva Longoria

Eva a fost surpinsă de numărate ori de paparazzi în timp ce mânca pe stradă, la restaurant sau pe platourile de filmare. Fără să fie deranjată de prezenţa acestora actriţa americană şi-a savurat masa cu o poftă ieşită din comun.

Şi pentru a le arăta fanilor că îşi respecta ora de luat masa, Eva a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care se pregătea de o şedinţă foto fiind aranjată de patru oameni timp în care ea îşi savura prânzul.

Hugh Jackman

Actorul australian cunoscut pentru rolul din „Wolverine” şi „X-Men” pare să fie un gurmand chiar dacă asta nu se vede şi pe corpul său. Hugh Jackman şi-a postat pe un site de socializare o fotografie în care devora o bucată imensă de coastă.

Selena Gomez

Fosta vedetă Disney a fost surpinsă de paparazzi în timp ce lua masa în oraş cu câţiva prieteni. Cu un bol imens de salată în faţă Selena părea că este destul de înfometată. Cântăreaţa a făcut abstracţie de cei din jur şi a savurat salata fără să-i pese că este pozată.

Jessica Szohr

Actriţa din serialul „Gossip Girl” este o gurmandă şi asta se poate vedea cu uşurinţă din felul în care ia masa în oraş.

Jessica în vârstă de 28 de ani îşi savurează prânzul la un restaurant cu specific chinezesc şi are în faţă mai multe farfurii cu mâncare.

Cassie Ventura

Cântăreaţă, actriţă şi model, Cassie Ventura a fost fotografiată în timp ce mânca îngheţată chiar la inaugurarea unui magazin. Cu ochii închişi şi cu o mimică a feţei ce îi tradeaza pofta de mâncare, Cassie a fost surprinsă exact când muşca dintr-o bucată de îngheţată.