„Pe urmele uriaşilor”, un nou serial pe HISTORY®

De: Nicoleta Nicolae / 18.05.2015, 12:05
„Pe urmele uriaşilor”, un nou serial pe HISTORY®
HISTORY®a pregătit pentru telespectatori un nou serial captivant: „Pe urmele uriaşilor”. Emisiunea va debuta pe 20 mai iar episoadele vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 22.00.

Jim şi Bill Vieira au pornit într-o expediţie pentru a investiga teoria incredibilă conform căreia miturile şi legendele pe care le-am auzit cu toţii despre uriaşi au de fapt origini ancorate în realitate. Emisiunea TV arată cum, în urmă cu câţiva ani, fraţii Vieira au descoperit o serie de structuri speciale de piatră şi tuneluri care ar putea fi indicii ale unei civilizaţii pierdute, care nu a fost menţionată niciodată în cărţile de istorie.

Pornind de la această descoperire, Jim a cercetat peste 1000 de schelete înalte de peste 2 metri, descoperite în America în secolele 19 şi 20. Cercetări ulterioare i-au condus la o descoperire înfiorătoare: în centrul acestei civilizaţii pierdute se afla o rasă de umanoizi uriaşi care străbăteau, odată, America de Nord. Astfel, serialul „Pe urmele uriaşilor” îi va urmări pe fraţii Vieira căutând dovezi pentru a-şi confirma teoria care pare să fi alunecat printre degetele istoriei. Aceştia vor cerceta prin încăperi secrete, tuneluri subterane şi misterioase movile funerare în căutarea unui os , a fir de păr sau a oricărei alte structuri purtătoare de ADN care să confirme sau infirme teoria conform căreia au existat uriaşi pe pământ.