Pentru cine a creat Cătălin Botezatu prima rochie din cariera sa

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2015, 00:00
Pentru cine a creat Cătălin Botezatu prima rochie din cariera sa
Prezentatorul show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, care va începe în curând la Kanal D, a creat prima rochie la APACA (celebra fabrică de textile din perioada comunistă), locul unde lucra ca manechin. Atunci a început cariera sa de designer.

“Acea rochie am conceput-o pentru iubita mea de la acea vreme, Dana Obsitaru. Acolo, la APACA, am meseria de designer de la doi mari creatori de modă: Nae Ivanov şi Simona Vlanga”, îşi aminteşte Cătălin Botezatu.

Prima creaţie i-a purtat noroc lui Cătălin Botezatu care a ajuns apoi să creeze colecţii întregi, nu din dorinţa de câştig financiar, ci din pura pasiune pentru ceea ce facea.

“Nu m-am gândit  niciodată la bani când am creat o colecţie. Am urmat o viziune, o stare, dar întotdeauna am ţinut cont de pretenţiile clienţilor, de tendinţa pietei. Că ulterior au venit şi banii… asta e altceva. Succesul înseamnă muncă susţinută şi sacrificii… Business-ul în domeniul modei poate fi extreme de fluctuant, te poţi afla în varful piramidei ca apoi să cobori uluitor de repede de acolo…”.

Pentru show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, designerul şi-a pus iar imaginaţia la joacă şi a creat concurenţilor zeci de ţinute pentru shooting-uri impresionante.