Pepe a devenit antrenorul personal şi nutriţionistul lui Cosmin Seleşi

De: Nicoleta Nicolae / 06.07.2015, 17:00
Pepe a devenit antrenorul personal şi nutriţionistul lui Cosmin Seleşi
La Bacău, unde timp de trei săptămâni s-au desfăşurat filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, Pepe a fost antrenorul personal şi nutriţionistul lui Cosmin Seleşi. Prezentatorul show-ului i-a făcut juratului un program zilnic de antrenamente la sală şi saună şi i-a recomandat un regim alimentar pentru un stil de viaţă sănătos.

La sală, Pepe şi Seleşi au făcut zilnic abdomene şi tracţiuni, dar şi exerciţii cu gantere pentru bicepşi, spate şi abdomen. Ba mai mult, Pepe i-a făcut botezul la box, iniţiindu-l pe Cosmin în tainele acestui sport. Şi chiar dacă uneori, epuizat de efort, Seleşi mai scăpa câte un “Lasă-mă, că nu mai pot!”, nu se dădea bătut.

Cum a început colaborarea sportivă a celor doi buni prieteni, ne povestesc chiar ei. “Când petreci cu cineva atâtea ore zilnic, trei săptămâni la rând, cum am făcut noi la Bacău, este imposibil să nu vrei să-l tragi şi spre partea ta, cumva, să-l implici în activităţile tale preferate. Aşa l-am atras pe Cosmin spre sala de fitness”, povesteşte Pepe. La rândul său, juratul de la “Splash!” are o cu totul altă versiune: “Făceam sport dinainte să mă ducă Pepe la sală şi arătam mai bine decât el. Aşa că eu am încercat să-l atrag spre partea mea, la o ceafă de porc la grătar, la o slăninuţă… I-am spus: dacă vrei să arăţi bine, acum, că ai doi copii, trebuie să faci ca mine. Aşa au stat, de fapt, lucrurile. A trebuit să-i dau impresia că mă interesează preocupările lui ca să-l atrag înspre ale mele”, ne-a declarat, zâmbind, Cosmin Seleşi.

Pepe şi Cosmin s-au împrietenit acum trei ani, o dată cu prima participare a lui Pepe la show-ului “Te cunosc de undeva!”, între timp, cei doi devenind foarte buni prieteni.

În curând, telespectatorii Antenei 1 îi vor revedea pe Cosmin Seleşi şi Pepe în cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”. Emisiunea va aduce în faţa publicului 40 de vedete din diferite domenii care vor încerca să-şi demonstreze talentele în ceea ce priveşte săriturile în apă.