Pepe prezintă “Splash!” alături de Roxana Ionescu şi Bianca Drăguşanu

De: Cătălina Matei / 12.06.2014, 14:12
Pepe prezintă “Splash!” alături de Roxana Ionescu şi Bianca Drăguşanu
În cel de-al doilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe, în curând, la Antena 1, prezentatorilor Pepe şi Roxana Ionescu li se alătură Bianca Drăguşanu.

“Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la “Splash! Vedete la apă”. Sunt şi foarte fericită, pentru că aici mă simt iubită, apreciată si ajutată de oamenii din jurul meu”, spune Bianca Drăguşanu. “Am revăzut la “Splash!” o mulţime de oameni pe care îi apreciez şi iubesc. Am reîntâlnit-o Ozana (n.n. Ozana Barabancea), cu care fac lectii de dicţie, care mă ajută să mă exprim şi să am intonaţia care trebuie, care mă susţine si pe care o ador din toată inima. M-am revăzut cu Pepe, pe care-l admiram foarte tare, le-am reîntâlnit pe Daniela (n.n. Daniela Crudu) şi Vica (n.n. Vica Blochina), care-mi sunt  prietene. De asemenea, l-am cunoscut pe Cosmin Seleşi, pe care-l admiram de mai multă vreme”, mai spune aceasta.

La rândul lor, Pepe şi Roxana Ionescu, pe care telespectatorii Antenei 1 i-au văzut în postura de prezentatori şi în primul sezon al spectaculosului show al săriturilor în apă, sunt încântaţi să prezinte din nou „Splash! Vedete la apă”. “E o emisiune care îmi place şi care mi se potriveşte. E plină de emoţie, de adrenalină… e o emisiune de vară! Fiecare grupă în parte are ceva special, fiecare concurent în parte are ceva special. Acum, în afară de acel trofeu de cristal care aşteaptă pe fundul bazinului să fie ridicat de către câştigător, mai e şi cazul umanitar – lupta pentru fetiţa Maria Cassian. Iar concurenţii sunt impresionaţi de povestea ei. E mai multă emoţie, anul acesta, la “Splash! Vedete la apă”, spune Pepe. Roxana Ionescu mărturiseşte că îi era dor de clipele petrecute la Bacău, la filmările pentru “Splash. “Am fost foarte fericită când mi s-a propus să prezint din nou acest show. Mă înţeleg foarte bine cu Pepe, şi asta se va simţi şi în emisie, iar Bianca s-a integrat foarte bine în echipă”, mai spune Roxana.