“Pescuit sportiv”, la CineTePrinde

De: Mioara Tronaru / 02.11.2013, 08:00
“Pescuit sportiv”, la CineTePrinde
În ediţia din 2 noiembrie a emisiunii “CineTePrinde” difuzată de Pro Cinema de la ora 22:00, Cristian Tudor Popescu le propune telespectatorilor un film provocator - “Pescuit sportiv”, debutul în lungmetraj al lui Adrian Sitaru, care-i are în rolurile principale pe Adrian Titieni, Ioana Flora şi Maria Dinulescu.

Adrian Titieni şi Ioana Flora sunt un cuplu, doi amanţi care încearcă să evite un moment de criză în relaţia lor. Ei îşi propun să evadeze din agitaţia Capitalei pentru a-şi petrece o zi pe malul unui râu. Pe drum, Iubi (Ioana Flora) loveşte cu maşina o prostituată (Maria Dinulescu). Cei doi cred că victima accidentului este moartă, însă fata îşi revine şi se va dovedi o adevărată provocare pentru liniştea sufletească a celor doi.

Un film despre minciuni care susţin aparenţe şi despre decepţiile care le urmează, un filml povestit la persoana I şi realizat cu o tehnică cinematografică provocatoare, “Pescuit sportiv” i-a adus regizorului o mulţime de premii la festivalurile internaţionale.