Phylicia Rashad în apărarea lui Bill Cosby: „E o conspiraţie!”

Apropo.ro / 07.01.2015, 18:42
Phylicia Rashad în apărarea lui Bill Cosby:
Bill Cosby a fost în ultima vreme ţinta unor acuzaţilor de viol din partea a nu mai puţin de 27 de femei din State Unite ale Americii. Perioadă în care se presupune că actorul de culoare ar fi săvârşit faptele sunt anii '80, moment in care Bill Cosby era în culmea popularităţii mai ales că făcea parte dintr-un sitcom apreciat si premiat "The Cosby Show".
„The Cosby Show” a fost unul dintre primele show-uri de televiziune în care castul era de culoare şi asta i se datorează în primul rând lui Bill, care s-a luptat cu producătorii vreme pentru că acest lucru să devină realitate. Însă acest lucru pare să fie şters cu buretele, mai ales după ce actorul a fost acuzat de viol în serie de nu mai puţin de 27 de femei. Atât actriţe necunoscute, cât şi vedete ale anilor ’80 cum ar fi Janie Dickinson sau primul model de culoare care a apărut pe copertă revistei Vogue, Bevery Johnson au susţinut că ar fi fost drogate înainte să fie violate de actorul american. 
 
Bill Cosby s-a abţinut până acum să confirme sau infirme acuzaţiile, însă acest lucru nu i-a adus nimic bun, deoarece apariţiile lui publice şi contractele în desfăşurare i-au fost anulate, iar serialele în care acesta apărea retrase de pe post.  
  
Singură persoană care i-a sărit în ajutor este fostă parteneră – soţia din serialul „The Cosby Show” -, Phylicia Rashad care a susţinut la premieră filmului „Selma” că totul „este o conspiraţie”. Mai mult, ea a adăugat: ” Ceea ce vedeţi e distrugerea unei legende. Şi e o conspiraţie. Nu ştiu cine sau de ce face asta, dar Bill e o moştenire. Şi e o moştenire a culturii noastre”. Actriţă mai susţine că totul este plănuit pentru a-l împiedică pe Bill Cosby să revină în prim plan. 
  
Cine are dreptate în acest scandal? Este oare Bill Cosby nevinovat sau e chiar monstru descris de atâtea femei?