• Piesă de teatru
Autor:
Marc Camoletti
Regizor:
Şerban Puiu
Costume:
Adina Buzatu
Distribuţie:
Aurelian Temisan, Anca Sigartau, Lucian Ghimisi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buza, Dana Marineci, Raluca Ghervan
Prezentare

Pe 5 mai, de la ora 19.00,  la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul “Boeing Boeing” - de Marc Camoletti.

Distribuţia este formată din: Aurelian Temisan, Anca Sigartau, Lucian Ghimisi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buza, Dana Marineci şi Raluca Ghervan.

Cavaler al Legiunii de Onoare din Franţa şi Societar al Société Naţionale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus şi jucat în peste 50 de ţări. La Paris, 18 dintre piesele sale au fost montate însumând un total de peste 20.000 de reprezentaţii.

În 1991, la 30 de ani de la premiera mondială, piesa care l-a făcut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing”  a intrat în The Guiness Book of Records ca piesă de teatru francofonă cu cele mai multe puneri în scenă. După premiera mondială din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, urmează alte montări pe scenele din întreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.

Acţiunea se învârte în jurul lui  Bernard (Aurelian Temisan), un arhitect de succes care este logodit în acelaşi timp cu 3 stewardese (Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popă) fără că vreuna dintre ele să ştie despre celelalte.

Povestea funcţionează cum nu se poate mai bine în urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase şi ajutorul menajerei morocănoase dar fidele (Anca Sigartau/Maria Buza), care ocupa un post de controlor al traficului aerian în paradisul romantic al lui Bernard.

Răsturnările de situaţie nu întârzie să apară însă din cauza unei vizite neprevăzute a vechiului său prieten Robert (Lucian Ghimisi), a unor turbulenţe climatice şi a noului program de zbor ce îi plasează pe protagonişti într-un haos plin de momente palpitante şi coincidenţe surprinzătoare.

Echipa de creaţie este formată din  Şerban Puiu (regie), Adina Buzatu (costume), Irina Chirilă (decor), Tom Brânduş (sound şi light design), Horia Moculescu (compozitor), Dana Dorian (textier) şi Irina Margareta Nistor (traducerea şi adaptarea).

Teatrul Elisabeta nu este la prima colaboare cu această echipă.  În octombrie 2014 a avut loc premiera primei producţii a Teatrului Elisabeta, “Încurcătura la nivel înalt” de Ray Cooney.

BILETE

Preţul biletelor este de 50/60/70 de lei, în funcţie de locul ales în sala de spectacol.

Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe www.teatrul-elisabeta.ro şi www.bilet.ro

Pentru detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, intraţi pe site-ul www.teatrul-elisabeta.ro

Spectacolul durează trei ore, cu pauză.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații