• Piesă de teatru
Scenariu:
Rusu Vadim
Regizor:
Rusu Vadim
Distribuţie:
Diana Vladu, Petrică Voicu, Petru Ciobanu, Mircea Baniciu (invitat special)
Prezentare

De Dragobete, pe 24 februarie, iubitorii de teatru sunt aşteptaţi la Teatrul Nottara, de la ora 20.00, la premiera oficială a spectacolului "Bună variantă rea", o dramedie spumoasă despre viaţa de cuplu cu bune şi cu rele.

Mircea Baniciu, invitatul special al serii, intervine exact la momentul potrivit, ca un adevărat mesager al iubirii.

"Bună variantă rea" este un spectacol tulburător, în care tragicul şi comicul se împletesc şi aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viaţa, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează  ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc, ca apoi să se încleşteze într-o mare îmbrăţişare pusă pe seama  Arbitrului de Sus  -  Anonimul.

"Bună variantă rea " nu-şi propune să salveze omenirea de la înec, de la globalizare sau de la încălzirea excesivă a planetei. Perechea din această dramedie este una normală: se ceartă, se iubeşte, cumpără ulei,  coase nasturi, stinge lumina.
Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care "ţânţarul" devine "armăsar", iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.

Distribuţia:

Diana Vladu - Femeia
Petrică Voicu - Bărbatul
Petru Ciobanu - Anonimul


Producător: Kubik & Euteascult
Regia: Rusu Vadim
Coregrafia: Lucille Julaud
Scenografia: Rusu Vadim

Durata 1 h 20 minute

BILETE

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de bilete a teatrului Nottara  021.317.41.01, online pe www.bilete.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketstore.ro
 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații