• Piesă de teatru
Autor:
Tennessee Williams
Scenariu:
Cristina Milea
Regizor:
Iris Spiridon
Distribuţie:
Ioana Mărcoiu şi Istvan Teglas
Prezentare

Bucureştenii sunt invitaţi la o piesă asemeni unei cutii de bomboane învelite în poleială colorată. Vă invităm să descoperiţi sortimentele teatrale oferite de Tennessee Williams în cea mai sinceră operă a sa - "Piesă pentru frate şi soră", care va avea ultima reprezentaţie... duminică, 11 decembrie, ora 20:00 la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Mică.

Piesa se joacă şi sâmbătă, 24 ianuarie, tot de la ora 20.00! Detalii, pe www.tnb.roIoana Mărcoiu şi Istvan Teglas

Responsabil de rolul masculin al spectacolului, Istvan Teglas vorbeşte despre importanţa publicului în "Piesă pentru frate şi soră": " Întâlnirea cu spectatorul la aceasta piesă este una foarte importantă, şi mă refer la întâlnirea care trece dincolo de simpla vizionare a acestui spectacol. Această piesă îmi reaminteşte cel mai mult de responsabilitatea pe care trebuie să o am fata de spectator. Este o piesă puternică şi mă obligă să caut un scop -adică cel din afara piesei-, scopul meu personal pentru care ma aflu aici în seara asta în faţa spectatorului. E greu să reflectezi asupra acestui lucru pentru ca îţi cere să fii sincer, iar sinceritatea nu e întotdeauna plăcută. Invitaţia care se adresează spectatorului la începutul spectacolului este una aparent simplă, de a-şi imagina lumea celor care sunt pe partea cealaltă a scenei. Imaginaţia este un cuvânt cheie deoarece va fi firul roşu a întâlnirii noastre pe parcursul spectacolului. Este o piesă atipică unde toţi avem câte un rol, mie mi s-a dat rolul de a fi actor în această seară, iar spectatorului de a fi spectator. Nu e un lucru uşor nici unul nici altul, mai ales dacă te identifici cu celălalt."
 


Regia spectacolului este semnată de Iris Spiridon. Distrubuţia este formată din Ioana Mărcoiu şi Istvan Teglas. Scenografia este creată de Cristina Milea. "Piesă pentru frate şi soră" face parte din programul 9G la TNB - Noua generaţie de creatori.

BILETE

TNB - Agenţia de bilete

TNB - Bilete online

  • Biletele se pun în vânzare cu un avans de trei săptămâni, în fiecare zi de sâmbată
  • În cazul excepţional al indisponibilizării unor actori, Teatrul Naţional îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor;
  • Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei; după această oră, accesul în sală se va putea face doar la pauză.
  • Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară
  • Biletele se pot schimba numai în cazul înlocuirii spectacolului de către Teatrul Naţional.
  • Din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării spectacolelor; de asemenea, este interzisă folosirea în sălile de spectacol a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat, audio sau video.
Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații