• Piesă de teatru
Autor:
Constantin Rădoacă
Regizor:
Constantin Rădoacă
Distribuţie:
Eugenia Şerban
Prezentare

Premiera:
Sâmbăta, 4 aprilie, ora 19:00


Eugenia Şerban şi Constantin Rădoacă şi-au propus să facă un teatru monolog, folosind ca mijloace de expresie o paletă diversă - sunetul, lumina, mişcarea scenică, tehnicile multimedia, actoria, toate îmbinându-se ritmic şi articulat, reuşind astfel să aducă în scena noi senzaţii, la limita dintre real şi fantastic.

Spovedania în faţa luminii este povestea unei femei care a vrut să iubească şi să fie iubită. Nimic mai simplu. Dar cât de greu e de împlinit!

Eugenia Şerban creează un personaj insolit, la limita existenţei, care vrea să afle cine este ea în această lume şi de ce trebuie să sufere.

E o femeie în căutarea adevărului, iar adevărul nu poate şi aflat decât dacă îţi înţelegi păcatele. Spovedania ei este spovedania fiecărei femei care încearcă să vadă unde a greşit.

Într-o biserică părăsită, ea îşi îndreaptă glasul spre Dumnezeu, instanţă supremă, încercând să-l facă prezent, să-i dea un semn.

Eugenia Şerban reuşeşte prin acest teatru monolog să atragă atenţia asupra problemelor femeii contemporane, asupra prăbuşirii morale în care ne aflăm.

"Spovedania în faţa luminii" este o parabolă a vieţii pe care o trăim. Intraţi în sală şi judecaţi!

Despre Eugenia Şerban

Eugenia Şerban este o actriţă desăvârşită, îndrăgostită de meseria ei. Şi-a început cariera la Teatrul de Stat din Turda, (1988-1990), mai apoi a s-a angajat în Bucureşti Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti (1996–1998) şi ulterior la teatrul “Excelsior”.

Apoi intră în televiziune,la TVR 1, Acasă Tv, Pro tv şi Prima tv. Încă din primul an din facultate debutează cu rolul unei ţigănci în filmul premiat "Train de vie" iar în anul 2003 se angajează ca profesor de mişcare şi estetică teatrală la o companie privată de manechine.

Tot în anul 2003 este numită consilier de imagine al Ministerului Agriculturii şi al A.D.S. Este implicată în proiectele postului Acasă Tv unde a interpretat roluri în seriale de televiziune că "Iubire ca-n filme", "Inima de ţigan", "La Bloc". Nu este prima dată când urca pe scena Teatrului Elisabeta, fiind una dintre protagonistele comediei bulevardiere "Portret la minut".

BILETE

Preţ bilet: 30 lei

Rezervări & Informaţii: 0727.703.703

Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta şi online pe www.bilet.ro şi pe www.teatrul-elisabeta.ro

Pentru mai multe detalii legate de pachetul "Dinner & A Show", accesaţi www.teatrul-elisabeta.ro

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații