Poliţia Modei analizează ţinutele vedetelor de la Globurile de Aur în emisiunea FASHION POLICE: THE 2017 GOLDEN GLOBE AWARDS – VIDEO

De: Cătălina Matei / 10.01.2017, 11:09
Poliţia Modei analizează ţinutele vedetelor de la Globurile de Aur în emisiunea FASHION POLICE: THE 2017 GOLDEN GLOBE AWARDS - VIDEO
Cea de a 74-a ediţie a Globurilor de Aur a avut loc duminică, 8 ianuarie, la Los Angeles, iar marele câştigător al serii a fost filmul La La Land, cu Emma Stone şi Ryan Gosling în rolurile principale. Dacă Emma Stone şi-a adjudecat trofeul pentru interpretare, rochia sa Valentino nu a fost apreciată de toţi criticii, mai ales din cauza nuanţei şterse.

Covorul roşu al galei a fost dominat, spun specialiştii, de Jessica Biel în rochia Elie Saab, de apariţia impecabilă a actriţei Michelle Williams, cu un colier inedit, de rochia sculpturală a lui Thandie Newton şi sacoul alb purtat de Ryan Gosling, printre altele. La capitolul tendinţe, am văzut decolteuri adânci, materiale cu străluciri metalice, mâneci cu volane, nuanţe de galben, paiete aurii, ruj sângeriu şi machiaje diafane. Dar verdictul aparţine echipei Fashion Police, de la E!

Emisiunea Fashion Police: The 2017 Golden Globe Awards , difuzată miercuri, 11 ianuarie, la 22:00, va da verdicte privind stilul ales de vedete. Gazdele Melissa Rivers, Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes şi Margaret Cho ne vor spune cine a luat deciziile potrivite – dar şi cine nu!