“Pompierii din Chicago”, un nou serial la Diva

Apropo.ro / 11.10.2014, 08:00
“Pompierii din Chicago”, un nou serial la Diva
Creat de producătorul executiv premiat cu Emmy Dick Wolf (cunoscut mai ales datorită seriei Law&Order), noul serial dramatic “Pompierii din Chicago” (“Chicago Fire”) pătrunde în vieţile cotidiene ale unei echipe de adevăraţi eroi, dedicaţi unei meserii nobile.

Pentru pompierii, paramedicii şi echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar şi mai palpitantă. Diva vă invită să îi cunoaşteţi pe femeile şi bărbaţii curajoşi care se aruncă în mijlocul pericolului în cele mai riscante situaţii şi care trebuie să ia decizii de viaţă şi de moarte, în noul serial Pompierii din Chicago.

Primul sezon al producţiei va avea premiera în România la Diva, duminică, 12 octombrie, cu două episoade difuzate începând de la ora 21:00. În fiecare duminică vor fi difuzate câte două episoade, de la ora 21:00.

Pompierii şi membrii echipelor de salvare au reputaţii şi ego-uri mari, sunt sub presiune şi trebuie să ia decizii de moment importante, aşa că, inevitabil, ajung la certuri. Dincolo de aceste momente de tensiune ei rămân, însă, o familie, iar atunci când vine vorba despre muncă lasă certurile deoparte şi fac totul pentru ceilalţi colegi.

În Pompierii din Chicago joacă Jesse Spencer (Dr. House), Taylor Kinney (The Vampire Diaries), Eamonn Walker (Oz), Monica Raymund (Lie to Me), David Eigenberg (Sex and the City) şi mulţi alţii.

În primul episod al serialului facem cunoştinţă cu personajele principale. Când, în urma unei tragedii, unul dintre pompieri îşi pierde viaţa, toţi încep să arunce vina de la unul la altul. Lt. Matthew Casey (Jesse Spencer), care este responsabil de maşina de pompieri, încearcă să meargă mai departe, dar se contrează cu Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney) din echipa de salvare – şi fiecare dă vina pe celălalt pentru pierderea suferită. În plus, fără ştirea colegilor lui, Casey este în toiul despărţirii de Hallie (Teri Reeves). Secţia de pompieri îi mai include pe şeful de batalion Wallace Boden (Eamonn Walker), un pompier veteran, care are de luat nişte hotărâri personale importante, paramedicii Gabriela Dawson (Monica Raymund) şi Leslie Shay (Lauren German), care sunt foarte apropiate şi trec împreună prin situaţii periculoase, Peter Mills (Charlie Barnett), un tânăr absolvent al Academiei, care are în spate un şir lung de generaţii de pompieri şi Christopher Herrmann (David Eigenberg), un pompier cu experienţă, care îşi pierde casa din cauza datoriilor şi trebuie să se mute cu întreaga familie la socri.

Urmăriţi la Diva, în premieră în România, primele două episoade din sezonul 1 al serialului Pompierii din Chicago duminică, 12 octombrie, începând cu ora 21:00. În fiecare duminică, de la ora 21:00, vor fi difuzate câte două episoade.