Poza pentru un pictorial pe plajă, când costumul… a capitulat!

Apropo.ro / 20.07.2018, 11:48
Poza pentru un pictorial pe plajă, când costumul... a capitulat!
Se spune despre ea ca este femeia cu sani perfecti, insa nici restul corpului nu este de neglijat. O cheama Samantha Hoopes si a devenit cunoscuta in urma aparitiilor incendiare din revista Sports Illustrated. .

Constienta de atuurile sale fizice – 97-64-91 cm, Samantha Hoopes se imbraca pe masura. Model de lenjerie intima, tanara are, poate, cea mai sexy garderoba din showbiz.

Pictorialul ei din Sports Illuustrated a transformat-o in vedeta peste noapte, iar acest lucru i-a schimbat viata radical. „Oameni pe care ii admiram inainte sa devin cunoscuta ma cauta acum pe Twitter. Prietenele mele modele incearca sa ma combine cu tipi celebri. Eram in Vegas, in drum spre camera mea de hotel, si oamenii ma opreau sa vorbeasca cu mine. E ciudat, pentru ca nu sunt obisnuita cu asta”, spunea modelul mai demult. Probabil ca intre timp s-a mai obisnuit cu statutul de vedeta,

Urmarita de milioane de admiratori pe Instagram, Samantha Hoopes nu este deloc o persoana timida sau pudica: isi etaleaza corpul perfect ori de cate ori are ocazia.
Foto Instagram