Pozitii sexuale pentru penisurile medii

Redacția / 12.05.2008, 15:59
Pozitii sexuale pentru penisurile medii
In general, un penis de marime medie in erectie este estimat undeva pe la 15 cm. Sexul nu este doar penetrare.

In general, un penis de marime medie in erectie este estimat undeva pe la 15 cm. Daca esti unul din milioanele de tipi care se afla in acesta categorie, nu ai de pierdut ci din contra, de castigat. Un barbat daca nu are o experienta sexuala minima, nu prea are ce face cu unul de 24 cm.

Apoi, cate femei nu se plang ca au dureri la contactul sexual din cauza unui penis mare? Cat ai la tine si cu ce stii sa faci, iti poti conduce doamna de langa tine pe culmile orgasmului.

Sexul nu este doar penetrare. Jocul erotic ajuta mult si atrage partenera in pat.

Ai un „penis nazdravan” si trebuie sa ai grija la anumite aspecte erotice:

Atentie jocului erotic

Jocule erotic dintre voi trebuie sa includa orice isi doreste partenera. Sarutarile si dezmierdarile sunt apreciate, dar nu te limita aici. Ar fi bine sa ai la indemana si jucariile ei sexuale. Alterneaza o sarutare cu o palma usoara peste fese, precum unui copil neascultator. Vezi cum iti raspunde (nu ne asumam invinetirea ochilor daca ai palma grea).

Stimuleaza-i clitorisul

Are prioritate inaintea contactului sexual. Timpul petrecut cu/la el va avea raspuns benefic si pentru ea si pentru tine. Pentru ea ca se va excita indeajuns sa o penetrezi, iar pentru tine ca va fi lubrifiata indeajuns ceea ce iti va permite sa faci miscarile erotice, fara durere. Fie ca faci sex oral sau o stimulezi manual, asigura-te ca iubita ta nu este departe de orgasm in momentul penetrarii.

Pozitii de sex pentru cele „mici”, dar pe care sunt bune si celor „mari”

Doggie style

Daca esti in unghiul bun, aceasta pozitie poate face ca si cel mai mic penis ever sa para feroce. Caprita ta sa se pozitioneze cu spatele spre tine, cu spatele arcuit. Intimitatea pana in momentul penetrarii ajuta enorm.

Serpisorul

Pentru aceasta pozitie partenera va trebui sa se intinda pe burta, iar picioarele sa le uneasca. Va ajuta si o perna asezata sub soldurile ei (va sta si putin arcuita). Tu vei sta deasupra ei cu genunchii departati. In acest fel vei avea acces si la mangaieri pe sani, spate si, o vei putea tine de solduri pentru „siguranta” (se aseamana cu pozitia capritei, insa remixata).

Urechiusele de iepure

Partenera sta intinsa pe pat si isi duce picioarele pana peste cap (ca si cum ar atinge urechile). Pune-i o perna sub sezut, se va crea un unghi tocmai bun de penetrare. Daca simti ca ii este greu sa stea asa cum picioarele, ajut-o, ia-o de ele (precum betele de la ski). Cu mainile o poti prinde de solduri, potrivind-o si ajutand-o la miscari. Este o pozitie buna pentru ea de masturbare.

Pozitia V (de la…vreau)

Partenera sta intinsa pe spate, picioarele sunt despartite, iar tu esti intre ele. Le poti tine cu mainile, pe brate sau pe umeri. Imaginatia ta trebuie sa continue miscarile. Nu uita, organele ei genitale sunt expuse, profita!

Rabdarea, stimularea si priceperea te fac sa fii barbatul cu cel mai tare penis pe care l-a cunoscut partenera ta. Este aici careva dezamagit?