Pregăteşte-ţi corpul pentru sezonul cald

Apropo.ro / 30.04.2014, 17:10
Pregăteşte-ţi corpul pentru sezonul cald
Vara aceasta aveţi soluţia perfectă pentru a nu vă ascunde de soare din cauza kilogramelor în plus şi a celulitei.

Chic Salon aduce în premieră noua tehnologie de laser Eximia, aparatul Body Farm, inovaţia tehnologică de amploare care înlocuieşte chirurgia estetică, un concept de ultimă generaţie, inovator şi exclusivist în tratamentele de slăbire şi anticelulitice, care vă distruge definitiv orice grijă legată de silueta voastră.

Datorită terapiilor inovative utilizate, Body Farm stimulează procesele naturale ale organismului uman pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată şi la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenţiei de lichide şi a lipsei de fermitate. Pe lângă terapiile de slăbire şi remodelare corporală, aparatul include şi programe de lifting şi microdermoabraziune cu cristale de diamant.

Eximia Body Farm reprezintă singurul concept tehnologic care deţine toate secretele pentru a obţine idealurile frumuseţii, un sistem unic care oferă soluţii diferite pentru fiecare tip de imperfecţiune estetică a corpului.

Noul concept Body Farm incorporează 5 tehnologii pentru a oferi rezultate uimitoare prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Reprezintă noua generaţie a tratamentelor de remodelare corporală bazate pe laser lipolitic, multiporaţie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecvenţa monopolară şi a tratamentelor de lifting atât corporal cât şi facial, care utilizează tehnologiile microdermoabraziune şi radiofrecvenţa cuatripolară.

La Chic Saoln şi saloanele partenere Beauty One puteţi să vă convingeţi de rezultatele noului tratament revoluţionar de la Eximia,  aparatul Body Farm.