Premieră la Minimax în luna mai: Wendy

De: Mioara Tronaru / 01.05.2014, 07:00
Premieră la Minimax în luna mai: Wendy
Pe lângă sezoanele noi din Chuggington şi Peripeţiile lui Chuck şi ale prietenilor săi, în luna mai, la Minimax vine Wendy – o adolescentă de 15 ani care iubeşte caii.

Chuggington

Sezon nou – Premiera: 01.05.2014 ora 7:33

Tinerele locomotive, conduse de Wilson, Koko şi Brewster, întâmpină o serie de aventuri în oraşul Chuggington, în care află multe nu doar despre sine, ci şi despre lumea din jurul lor. În timp ce descoperă neîncetat micile minuni ale vieţii şi trăiesc numeroase aventuri, le creşte încrederea în sine şi învaţă care sunt valorile de bază în lumea în care trăim.

 

Wendy

Premiera: 13.05.2014 ora 19:00

A sosit Wendy! Eroina noastră de 15 ani se pricepe foarte bine la cai, iar acum poţi participa şi tu la aventurile ei de neuitat, pline de romantism şi voie bună!

Wendy trăieşte într-o şcoală de călărit, organizată de tatăl ei, iar viaţa ei este plină de vise, legate mai ales de competiţiile cu caii. O asemenea competiţie nu este lipsită nici de bârfe şi rivalităţi, dar, desigur, prietenia este mai presus de toate acestea.

 

Peripeţiile lui Chuck şi ale prietenilor săi

Sezon nou – Premiera: 25.05.2014 ora 7:00

În acest serial, puteţi învăţa multe despre prietenie şi despre cum să aveţi grijă de sănătate. Puteţi afla cât de important este să vă respectaţi promisiunile şi să vă asumaţi răspunderea pentru propriile fapte.

Basculanta Chuck şi prietenii întotdeauna îşi unesc forţele ca să rezolve probleme şi sunt oricând gata să construiască ceva nou şi să se simtă bine.

 

Animalele preferate

Program special – în weekend între orele 9:30-11:00

Ferma Lenei – ora 9:30

În serialul Ferma Lenei, puteţi cunoaşte poveştile celor patru prieteni care nu doar că adoră poneii, dar înfiinţează o fermă cu scopul de a îngriji caii răniţi.

Pound Puppies: Un căţeluş pentru fiecare copil! – ora 10:00

Fiecare animăluţ de casă are nevoie de un stăpân iubitor şi fiecare om are nevoie de un animăluţ drăguţ. Câţiva câini curajoşi îşi propun să obţină o familie iubitoare pentru fiecare căţeluş.

Cu Fraţii Kratt în sălbăticie – ora 10:30

Însoţeşte-i pe Chris şi Martin Kratt în aventuri, urmăreşte întâlnirile lor cu diferite animale sălbatice şi cum se întâlneşte ştiinţa şi distracţia! Prin călătoriile lor, poţi cunoaşte habitatele animalelor peste tot în lume! Fiecare aventură prezintă viaţa animalelor şi momente nemaivăzute din lumea vietăţilor. Poveştile sunt pline de mister, salvări şi râsete.