Premierele săptămânii 1 – 7 ianuarie în cinema: Rocky se întoarce

De: Nicoleta Nicolae / 01.01.2016, 07:00

Premierele săptămânii 1 - 7 ianuarie în cinema: Rocky se întoarce
Weekend-ul acesta, pe marile ecrane din România debutează o comedie cu Tina Fey, un nou film cu Stallone, dar şi un remake al peliculei "Point Break".

Surori bune şi nebune
Tina Fey şi Amy Poehler se reunesc pentru comedia SURORI BUNE ŞI NEBUNE, noul film al lui Jason Moore, regizorul comediei Pitch Perfect, despre două surori nu foarte apropiate care sunt chemate de urgenţă la casa părintească pentru… a-şi goli dormitoarele copilăriei, căci părinţii lor s-au decis că e timpul să vândă casa.
Disperate să reaprindă flacăra zilelor lor glorioase de când erau liceence, surorile pun la cale o petrecere care să-i facă pe foştii lor colegi de liceu să nu le uite niciodată.

Creed
În anul 1998, Adonis Johnson, băiatul provenit dintr-o aventură extraconjugală a fostului campion mondial la box Apollo Creed, se află într-o instituţie din Los Angeles atunci când soţia lui Creed, Mary Anne, îl vizitează şi se oferă să-l ia de acolo. 17 ani mai târziu, Donnie renunţă la slujba pe care o avea la o firmă de securitate pentru a-şi urma visul de-a deveni boxer profesionist precum celebrul lui tată pe care n-a apucat să-l cunoască, el murind înainte ca Adonis să vină pe lume.

Crăiasa zăpezii 2
După ce au reuşit să oprească planurile malefice ale Crăiesei Zăpezii, trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou.

La limita extremă
Un tânăr agent FBI se infiltrează într-o echipă suspectată că plănuieşte o serie de jafuri sofisticate şi fără precedent asupra unor corporaţii. Echipa – formată din practicanţi ai sporturilor extreme – îşi pune rapid amprenta asupra agentului lipsit de experienţă.