Premierele săptămânii 11 – 17 septembrie în cinema: Meryl Streep şi gardianul Lunii

De: Nicoleta Nicolae / 11.09.2015, 07:00
Premierele săptămânii 11 - 17 septembrie în cinema: Meryl Streep şi gardianul Lunii
Weekend-ul acesta, pe marile ecrane din România debutează trei filme, între care o continuare a SF-ul de acţiune Maze Runner, o animaţie franţuzească şi o comedie romantică cu Meryl Streep pe post de cântăreaţă rock.

Labirintul: Încercările focului
Thomas (Dylan O’Brien) şi prietenii săi din Luminiş se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa şi puternica organizaţie WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile.

Mune: Gardianul Lunii
Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, „Mune: Gardianul Lunii“ îl aduce în rol principal pe Mune, un spiriduş al nopţii, ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor.

Ricki and the Flash
Într-un film original, încărcat cu muzică live, Streep interpretează rolul lui Ricki Rendazzo, o eroină a chitarei care a comis o mulţime de greşeli când s-a hotărât să-şi urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Întorcându-se acasă, Ricki are şansa de a-şi ispăşi păcatele şi de a îndrepta lucrurile, punând în balanţă muzica şi familia.