Premierele săptămânii 12-18 iunie: Dinozaurii vs Pierce Brosnan!

De: Nicoleta Nicolae / 11.06.2015, 13:56

Premierele săptămânii 12-18 iunie: Dinozaurii vs Pierce Brosnan!
Weekend-ul aceasta, marile ecrane din România sunt invadate de dinozauri, dar şi de cel mai nou film cu Pierce Brosnan şi Milla Jovovich sau o comedie din America latină.

Anturaj
Actorul de cinema Vincent Chase împreună cu Eric, Turtle şi Johnny îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold, fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi intrigilor din industria cinematografica a Hollywoodului.

Timbuktu
Filmul franco-mauritan „Timbuktu”, cronică a vieţii de zi cu zi în nordul statului Mali, ocupat de jihadişti, a triumfat la cea de-a 40-a ceremonie a premiilor Cezar, de la Paris. Pelicula, semnată de Abderrahmane Sissako, a cucerit juriul. Filmul a câştigat şapte premii, trofeele pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, imagine, sunet, muzică originală, scenariu şi montaj, în cursul unei seri care a dorit să celebreze libertatea de expresie.

Poveşti trăsnite
Propunerea Argentinei pentru Oscar este o colecţie de şase poveşti extrem de bizare, fiecare mai şocantă şi mai amuzantă decât cea de dinainte. De la un joc al destinului la bordul unui avion, până la excese de furie la volan, „Poveşti trăsnite” oferă un portret comic şi plin de defecte ale societăţii.

Jurassic World 3D
La 22 de ani după evenimentele din Jurassic Park (1993), pe insula Nublar se află acum un parc tematic cu dinozauri, Jurassic World, aşa cum îl visase John Hammond. După 10 ani de funcţionare, numărul vizitatorilor a scăzut dramatic, aşa că se creează o nouă atracţie care să retrezească interesul publicului, dar consecinţele vor fi dramatice.

Fata cu ochi verzi
Mircea, un tânăr romancier, întreprinde împreună cu membrii unui cerc studenţesc din care face parte o excursie la o mănăstire. Acolo o cunoaşte pe Nişka, o tânără de o frumusete copleşitoare, de care se îndragosteşte. De acum încolo relaţia dintre cei doi va semana mai curând cu un joc de ping-pong, care pare să ducă la un final imprevizibil.

Supravieţuitoarea
O agentă a Serviciilor Straine din Londra încearcă să prevină organizarea unui atac terorist la New York. Eforturile sale sunt zadarnicite atunci când apar zvonuri despre implicarea ei în nişte crime. Acuzată pe nedrept, ea îşi pierde credibilitatea şi e fortaţă să fuga, pentru a scăpa.