Premierele săptămânii 15 – 21 ianuarie în cinema: Tarantino se întoarce

De: Nicoleta Nicolae / 14.01.2016, 12:33
Premierele săptămânii 15 - 21 ianuarie în cinema: Tarantino se întoarce
Weekendul acesta, pe marile ecrane din România debutează cel mai nou film al lui Tarantino, dar şi un o peliculă de animaţie.

Un poliţist şi trei sferturi
Oare de această dată năbădăioşii cumnaţi vor face pace pentru a lupta împreună, dar fiecare în stilul său personal, împotriva criminalităţii?

Norm de la Polul Nord
Povestea unui urs polar – Norm (voce Rob Schneider) şi a celor trei prieteni ai săi care sunt forţaţi să-şi părăsească habitatul odată ce gheţa începe să se topească şi să se spargă. Ajungând la New York, Norm începe o nouă viaţă ca şi mascotă pentru o companie. Dar Norm descoperă că noii săi angajatori sunt direct responsabili pentru distrugerea habitatului său natural.

Cei 8 odioşi
La şase ani de la Războiul Civil American, o trăsură goneşte prin peisajul îngheţat al Wyoming-ului, işte vânători de recompense îşi caută un adăpost din calea unei furtuni. Supravieţuirea le este însă ameninţată şi în adăpost, unde ajung implicaţi într-o intrigă cu trădări şi înşelăciuni.

Mlaştina
 La isla minima / Mlaştina are în centru doi detectivi, unul versat din garda veche, celălalt la început de carieră şi de stânga, trimişi să investigheze o dispariţie care în scurt timp se dovedeşte a fi doar una dintr-o serie sinistră de crime.