Premierele săptămânii 18 – 24 septembrie în cinema: Everest, asasini şi Amy

De: Nicoleta Nicolae / 17.09.2015, 15:26

Premierele săptămânii 18 - 24 septembrie în cinema: Everest, asasini şi Amy
Weekend-ul acesta, pe marile ecrane din România vor debuta un film despre cucerirea Everestului, documentarul despre Amy Winehouse, dar şi un film românesc premiat la Cannes.

Everest
Povestea adevărată a două expediţii diferite care i-au forţat pe participanţi să-şi testeze limitele la extremă atunci când au fost surprinşi de unul din cele mai cumplite viscole din istoria cunoscută a omenirii.

Amy
Regizorul Asif Kapadia a folosit imagini de arhivă şi piese care nu au mai fost făcute publice pentru a realiza acest film extrem de modern, emoţionant şi energic, care pune în evidenţă lumea în care trăim într-un mod unic. Este vorba despre „fata din spatele numelui Amy Winehouse”.

Căpitanul Paloş Ascuţit şi comoara din Lama Rama
Tânărul orfan Pinky îl urmează pe căpitanul Sabertooth într-o călătorie captivantă, dar periculoasă, de-a lungul şi de-a latul marilor oceane. Destinaţia este regatul Lama Rama, unde echipajul speră să găsească o comoară foarte râvnită.

Sexul, bată-l vina
Lainey şi Jake îşi înşeală în mod repetat partenerii de relaţie fiindcă nu se pot abţine să nu se culce cu alţi oameni. Cândva, când erau studenţi, au avut o aventură de-o noapte, iar acum, după 12 ani, se regăsesc doar pentru a afla că au aceeaşi problemă.

Sicario: asasinul
La graniţa dintre S.U.A şi Mexic legea nu există, iar această realitate pare cel puţin brutală în ochii agentului FBI Kate Mercer, care este martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale. Kate ajunge implicată în planul de lichidare a liderului unui important cartel mexican.

Un etaj mai jos
După ce are ghinionul de a fi unicul martor la o altercaţie domestică ce se sfârşeşte cu o crimă, Pătraşcu trebuie să înfrunte doi vecini foarte apropiaţi: unul este bizarul ucigaş, celălalt este propria sa conştiinţă.

Viziuni
Lăsând în urmă viaţa agitată de la oraş, tânăra Eveleigh, care va deveni în curând mamă, îl urmează pe soţul ei, David, la frumoasa sa casă de la ţară, unde cultivă viţă de vie. Din nefericire, ea va fi terorizată aici de o apariţie fantomatică, o persoană cu glugă pe cap, care i se arată numai ei.