Premierele săptămânii 23 – 29 octombrie în cinema: Vrăjitoare şi bucătari

De: Nicoleta Nicolae / 22.10.2015, 14:18
Premierele săptămânii 23 - 29 octombrie în cinema: Vrăjitoare şi bucătari
Weekendul acesta, pe marile ecrane din România debutează o dramă cu Salman Khan, un thriller cu Vin Diesel şi o comedie amară cu Bradley Cooper.


Puterea credinţei
„Salman Khan oferă o interpretare luminoasă, fără cusur – performanţă completată de micuţa Harshaali. Adăugaţi un Nawazuddinnd, iar ecranul va fi binecuvântat cu o distribuţie excepţională şi cu interpretări de zile mari. Bajrangi Bhaijaan subliniază cum, printre vize şi războaie, există şi îngeri care nu văd uşi. Ei văd case, vieţi şi copii. Şi, uneori, şi copiii pot vedea îngeri.” – The Times of India

Ultimul vânător de vrăjitoare
Vin Diesel este Kaulder, membru al unui ordin secret care vânează de 800 de ani cele mai înspăimântătoare vrăjitoare din istoria omenirii.

Super Chef
„Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă.

Lumea e a mea
Filmul românesc „Lumea e a mea” este colorat şi amar, viu şi strident, despre revolta inutilă a unei generaţii pentru care notorietatea înseamnă totul.