Premierele săptămânii 25 martie – 31 martie: Batman vs Superman

De: Nicoleta Nicolae / 25.03.2016, 11:58

Premierele săptămânii 25 martie - 31 martie: Batman vs Superman
Weekendul acesta, pe marile ecrane din România debutează pelicula în care se înfruntă pentru prima oară doi supereroi: Batman şi Superman. Iată care sunt premierele săptămânii.


Batman vs Superman: Zorii dreptăţii
Regizorul Zack Snyder („Man of Steel: Eroul”) îi aduce din 25 martie în „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii” pe cei mai cunoscuţi supereroi, interpretaţi de Ben Affleck ca Batman/ Bruce Wayne şi Henry Cavill ca Superman/ Clark Kent. Filmul va putea fi vizionat şi în versiunea dublată în limba română, unde în rolurile principale vor putea fi auziţi actorii: Marius Săvescu, în interpretarea lui Superman, cel care îi imprumută vocea lui Batman fiind George Petcu.

Al şaptelea pitic
Haideţi să pornim în marea aventură fantastică a celor şapte pitici!Este ajunul celei de-a 18-a aniversări a prinţesei Rose, iar la castelul Fantabularasa tot regatul se pregăteşte pentru sărbătoare. Au sosit deja Albă ca Zăpada, cei şapte pitici, Cenuşăreasa şi Scufiţa Roşie.Chiar înainte ca orologiul să bată miezul nopţii, Bobo, cel mai mic dintre pitici, o înţeapă din greşeală pe Printesa Rose (Frumoasa din Pădurea Adormită) cu un ac blestemat, iar întregul regat cade într-un somn de o sută de ani!

După aur, în Canada
O producţie daneză din 2015 ce povesteşte despre 5 fraţi care găsesc o fotografie veche cu un bărbat bărbos despre care află că este străbunicul lor care emigrase în Canada cu mulţi ani în urmă pentru a căuta aur.

Ultimul lup
În 1967 un tânăr student din Beijing, Chen Zhen, este trimis să trăiască alături de păstorii nomazi din Mongolia pentru a-i educa. Aflat aici, Chen Zhen învaţă despre păstori şi legătura pe care o au cu lupii, o legătură ce este ameninţată de aparatul guvernamental.