Premierele săptămânii 29 aprilie – 5 mai în cinema: Sarah Jessica Parker vs Idris Elba

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2016, 11:45

Premierele săptămânii 29 aprilie - 5 mai în cinema: Sarah Jessica Parker vs Idris Elba
Weekendul acesta, pe marile ecrane din România debutează o comedie romantică cu Sarah Jessica Parker, dar şi un thriller cu Idris Elba.

Chic!
Hélène Birk este mâna de fier care conduce prestigioasa casă de modă a renumitei creatoare Alicia Ricosi. Recentul eşec sentimental îi aduce Aliciei un blocaj creativ total, într-un moment cum nu se poate mai nepotrivit, când ar fi trebuit să lucreze contra cronometru la următoarea sa colecţie haute couture. Hélène are de-acum un rol dificil: va trebui să găsească o soluţie pentru a-i reda Aliciei talentul creativ.

Toate drumurile duc la Roma
Maggie este o mamă singură şi o profesoară de colegiu, care locuieşte în New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă şi problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obişnuia să-l viziteze în tinereţe

Atac de Ziua Naţională
Michael Mason e un hoţ de buzunare care trăieşte la Paris, şi care, când fură o geantă care conţine mai mult decât un portofel, se trezeşte vânat de CIA. Sean Briar, agentul trimis pe urmele lui, îşi dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspiraţie masivă.

Slăbănoaga de soră-mea
Chiar când intră în interesanta lume a adolenscenţei Stella descoperă că sora ei mai mare Katja, pe care o copiază în orice face, ascunde o dereglare digestivă. Afecţiunea va distruge liniştea familiei.

Robinson Crusoe
Pe o minusculă insulă exotică trăieşte Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri şi prietenii lui se trezesc faţă în faţă cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.