Premierele săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie la cinema: Dracula se întoarce

De: Nicoleta Nicolae / 30.10.2015, 12:24

Premierele săptămânii 30 octombrie - 5 noiembrie la cinema: Dracula se întoarce
Weekendul acesta, pe marile ecrane din România vor debuta o dramă românescă, un film de groază, dar şi continuarea celebrei animaţii "Hotel Transilvania".


Hotel Transilvania 2
În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir.

Box
BOX, în regia lui Florin Şerban, este povestea lui Anghel (19) şi a Cristinei (33), doi oameni din lumi diferite, ale căror destine probabil nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată. Anghel (Rafael Florea) este un tânăr boxer, rrom, care vrea să demonstreze tuturor că e valoros. Cristina (Hilda Péter) este actriţă, măritată, are un copil.

Infernul din Amazon
Un grup de tineri activişti din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariţie. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme şi se prăbuşeşte, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze.

Dheepan
Regizorul francez Jacques Audiard a câştigat marele trofeu Palme d’Or, pentru lungmetrajul „Dheepan”, la gala celei de-a 68-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.
Filmul, cu Vincent Rottiers şi Marc Zinga, este o saga curajoasă despre un refugiat tamil care ajunge să trăiască la periferia Parisului.