Premierele săptămânii 5-11 iunie în cinema: Comedie, romantism şi acţiune!

De: Nicoleta Nicolae / 04.06.2015, 11:49

Premierele săptămânii 5-11 iunie în cinema: Comedie, romantism şi acţiune!
Weekend-ul acesta, pe marile ecrane din România debutează o comedie de acţiune cu Melissa McCarthy, Jude Law şiJason Statham, o parodie după franciza "Fast and Furious", dar şi o comedie franţuzească.


Spioana
Susan Cooper (Melissa McCarthy) este o analistă blocată în spatele unui birou din subsolul sediului agenţiei CIA care ghidează agenţii de teren prin intermediul satelitului şi microfoanelor pe care le poartă aceştia pentru a prinde băieţii răi.

Relaţia dintre ea şi agenţi este una perfectă asta până în momentul în care niciunul dintre ei nu mai poate să continue o misiune din diverse motive, unele dintre ele fiind că sunt uşor de recunoscut de inamici. Neavând pe cine să mai trimită pe teren, Susan ajunge să iasă din spatele biroului, să înveţe să tragă cu arma la fel de bine precum apasă tastele şi porneşte pe teren.


Dragoste la prima luptă
Surprinzător şi amuzant, filmul urmăreşte relaţia dintre un tânăr (Kevin Azaïs) care preia cu jumătate de inimă o mică afacere de familie, şi Madeleine (Adèle Haenel), obsedată de armată, sfârşitul lumii şi tehnici de supravieţuire.

Superfurios şi superiute
Este o parodie după celebra franciză „Furios şi Iute”. Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos.

Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.

Phoenix
O poveste cutremurătoare despre puterea iubirii, despre identitate şi renaştere. Nelly este o supravieţuitoare a Holocaustului care se întoarce din propria „cenuşă” în oraşul natal, Berlin, precum pasărea mitologică, Phoenix. După ce un doctor i-a refăcut chipul complet desfigurat, ea îl caută pe Johnny, soţul ei, despre care nu mai are nicio veste.