Premierele săptămânii: Erotism, comedie şi aventuri

De: Nicoleta Nicolae / 13.02.2015, 11:03
Premierele săptămânii: Erotism, comedie şi aventuri
De Ziua Îndrăgostiţilor se lansează cel mai aşteptat film al anului, drama Cincizeci de umbre ale lui Grey, pentru amatorii de comedie, are loc premiera noului film al lui Zach Braff, iar fanii Colin Firth îl pot vedea pe acesta într-un film palpitant de aventuri.


Stockholm
O întâlnire aparent banală, între un băiat şi o fată. El îi mărturiseşte că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbarii lor nocturne prin Madrid, fiecare îşi dezvăluie treptat dorinţele, secretele, dar şi câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control, a jocurilor psihologice şi a conflictelor între sexe. Stockholm ne oferă ocazia extraordinară de a observa relaţiile…

Cincizeci de umbre ale lui Grey
Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

Rolul vieţii mele
Înconjurat de o familie ai cărei membri par să caute buclucul cu lumînarea, Aidan se poartă cam ca-n adolescenţă, deşi are doi copii de crescut şi vreo cîteva decizii grele de luat.

Kingsman: Serviciul Secret
Bazat pe renumita revistă de benzi desenate şi regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizaţii de spionaj supersecrete care recrutează un puşti de pe străzi, nerafinat, dar promiţător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o ameninţare globală.