Premierele săptămânii în cinema: Hobbitul se întoarce!

Apropo.ro / 18.12.2014, 14:24
Premierele săptămânii în cinema: Hobbitul se întoarce!
Deşi oferta cinematografelor, în acest weekend, nu este vastă, conţine titluri din genuri diferite. Astfel, pe lângă fantezia „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri”, mai avem o comedie indiană, dar şi o dramă franţuzească.

 

De la Peter Jackson, regizorul şi producătorul premiat cu Oscar, vine filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” – a treia parte din trilogia creată în urma adaptării capodoperei „Hobbitul”, scrisă de J.R.R. Tolkien.

Trilogia spune povestea evenimentelor întâmplate în Pământul de Mijloc cu 60 de ani înainte de „Stăpânul inelelor”, pe care Peter Jackson şi echipa sa l-au adus pe marile ecrane în trilogia blockbuster care a culminat prin filmul premiat cu Oscar „Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui”.

 

În comedia indiană “Misiunea: Un An Nou fericit”, un grup de hoţi pune la cale un plan îndrăzneţ de a realiza cel mai mare furt de diamante. Dar pentru a duce la bun sfârşit planul lor, ei trebuie să participe la un concurs de… dans!

 

 

În regia lui Michel Hazanavicius, „The Search/Căutarea” prezintă povestea a patru personaje prinse în războiul din Cecenia anului 1999. Din distribuţia filmului fac parte actori precum Bérénice Bejo, Annette Bening, Maksim Emelyanov şi Abdul Khalim Mamutsiev.