Premierele săptămânii în cinema: Revin greii Russell Crowe şi Michael Keaton

Apropo.ro / 15.01.2015, 13:56
Premierele săptămânii în cinema: Revin greii Russell Crowe şi Michael Keaton
Săptămâna aceasta, debutează pe marile ecrane drama regizată de Russel Crowe "Promisiunea", dar şi sclipitorul film al lui Inárritu, cu Michael Keaton în rolul principal.


Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei
Comedia cu accente dramatice, regizată de mexicanul Alejandro Gonzales Inarritu, cu Michael Keaton, Emma Stone şi Naomi Watts în distribuţie, spune povestea unui fost star al filmelor cu super-eroi, interpretat de Michael Keaton, care încearcă să revină în actualitate şi să aibă din nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway.

Promisiunea – The Water Diviner
Din 16 ianuarie, Russell Crowe revine în cinematografe în dublu rol: regizor şi actor. Un tată în căutarea fiilor săi, într-un context istoric incert: la sfârşitul Primului Război Mondial, când lumea este încă devastată de oribilele sale consecinţe.

Somn de iarnă
Capodopera lui Nuri Bilge Ceylan – cum au descris-o, fără rezerve, criticii la Cannes – preferata juriului şi a presei internaţionale la ediţia de anul acesta, propunerea Turciei la Oscar, fiind considerat deja unul dintre cei mai puternici concurenţi.

Hacker
Blackhat este un thriller de acţiune în regia lui Michael Mann, după un scenariu de Morgan Davis Foehl şi Michael Mann. Din distribuţie fac parte: Chris Hemsworth, Tang Wei, Viola Davis, Holt McCallany şi Leehom Wang.