Premiile Vip 2008: Vedete, muzica si castigatori

Apropo.ro / 18.07.2008, 13:48
Relaxare, buna dispozitie, cocktail party la piscina, cam asa se poate descrie atmosfera de la Premiile VIP de joi seara.

Premiile Vip 2008 s-au acordat, joi seara, unor sportivi, artisti, jurnalisti sau politicieni pentru realizari de exceptie. Evenimentul ce a avut loc in Clubul Diamon din Capitala, a fost plin de personalitati care la randul lor inmanau premiile castigatorilor. La eveniment au fost acordate 15 distinctii.

Galerie foto Premiile Vip 2008

Printre invitati s-au remarcat: Leonard Doroftei ce a inmanat diploma lui Costel Busuioc care a primit premiul Vip pentru "Omul Lunii", Cristian Tudor Popescu i-a premiat pe organizatorii TIFF, premiul fiind inmanat lui Mihai Chirilov, directorul festivalului, Ovidiu Lipan Tandarica i-a inmanat premiul pentru excelenta artistului Damian Draghici, Octavian Bellu i-a acordat diploma Simonei Halep (castigatoarea turneului Roland Garros la juniori). Karoly Borbely, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a venit sa primeasca premiul la sectiunea Politica, in numele Uniunii Democratice a Maghiarilor din Romania. Gianina Corondan a premiat prezenta constanta la guvernare a UDMR-ului.

Premiul Special al serii s-a indreptat spre comuna Butimanu. Primarul Marin Dragnea a reusit performanta unei victorii zdrobitoare pentru fotoliul de primar al comunei. Un alt om de succes, avocatul Presedintelui Basescu, Cristian Ene, i-a acordat distinctia VIP.

In cadrul decernarii Premiilor Vip au mai fost premiati: premiul pentru televiziune – Stirile ProTv cu Amalia Enache si Cristian Leonte, Andra, care a venit fara Catalin Maruta la eveniment, a primit premiul pentru muzica.

Cristian Brancu s-a aflat intr-o postura inedita. Daca pana acum era prezentatorul evenimentului, joi seara, Cristi Brancu a urcat pe scena in calitate de premiant. El si Oana Turcu au primit premiul pentru proiectul “Confidential” din manile lui Codrin Stefanescu, care a tinut special sa le ofere aceasta distinctie.

oana turcu, cristi brancu si codrin stefanescu

Money Express, prin Ionut Ancutescu – redactor sef adjunct, a luat premiul pentru Radio si presa scrisa.

Cel mai emotionant moment al serii a fost prilejuit de surpriza pregatita pentru Sandu Neagu. Ultimul Premiu Special a fost acordat simbolului echipei Rapid.

EFIRO 2008 a fost manifestarea premiata la sectiunea “Evenimentul lunii”, iar Gabriel Mateescu, presedintele Comitetului de organizare EFIRO 2008 a primit premiul din mainile lui Razvan Dinca, directorul Teatrului National de Opereta “Ion Dacian”.

Printre invitati s-au mai aflat Raed Arafat (Smurd), Diana Bisinicu (ex-Pops), Liviu Vraciu (L.A.), Gianina Corondan, Luana Ungureanu, Codrin Stefanescu, Florentina Opris, Cristina Rus, Iuliana Marciuc, Zoli (Sistem), Razvan Simion (de la Razvan si Dani), precum si oameni de afaceri si din televiziune.

Ultimul moment artistic al serii a fost sustinut de Gianina si trupa Quartz, care au interpretat noul lor single, “Tip Chic”. Petrecerea s-a incheiat tarziu in noapte in acordurile trupei Enjoy.

Evenimentul a fost relaxant, cu momente de amuzament gratie celor prezenti cu umorul la purtator, iar piscina azurie (de la cubul cu pricina) incanta privirile tuturor. Organizatorii ne promit si la anul o a noua editie a Premiilor VIP si mai traznet.

 

Foto eveniment: Aurelian Galice

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Costel Busuioc, unicul

Costel Busuioc, unicul "Pavarotti" din Bucuresti

Scena Salii Palatului a gazduit duminica seara primul concert al lui Costel Busuioc in care a fost acompaniat de 50 de muzicieni ai Orchestrei Simfonice "Muntenia&qu…

Asa parinti, asa fiica: Demi, Bruce si Rumer Willis

Asa parinti, asa fiica: Demi, Bruce si Rumer Willis

Rumer Willis este fiica cea mare a ex-cuplului Demi – Bruce Willis. Rumer ii seamana mamei foarte mult, insa si partile "luate" de la tata se observa foarte bin…

MacBeks, un musical inspirat din viata lui Beckham

MacBeks, un musical inspirat din viata lui Beckham

Viata Victoriei si a lui David Beckham au inspirat producatorii care sunt hotarati sa realizeze un musical cu cei doi ca personaje centrale.

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza