Preselecţiile “Românii au talent” au ajuns la Bucureşti

Apropo.ro / 02.11.2013, 08:00
Preselecţiile “Românii au talent” au ajuns la Bucureşti
Duminică, 3 noiembrie, caravana “Românii au talent” face oprire la Bucureşti în cel de-al patrulea sezon al super-show-ului.

După ce a străbătut ţara în lung şi în lat, a trecut până şi Prutul, caravana s-a întors acasă şi convoacă talentele din sudul ţării la preselecţie. Mâine, de la ora 10:00, la Hotel Ramada Parc, românii din această zonă a ţării au ocazia să demonstreze că au stofă de eroi. Pasiunile, talentele şi vocaţiile de tot felul îi pot ajuta să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro şi să facă istorie în divertismentul românesc. Mai mult, în acest sezon “Românii au talent” pune la bătaie şi premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro, destinat celui mai neobişnuit număr din concurs.

De la preselectţii nu vor lipsi Smiley şi Pavel Bartoş, simpaticii prezentatori ai show-ului, care îi vor încuraja pe aspiranţii la titlul de “cel mai talentat român” să dea tot ce au mai bun. Înscrierea se poate face pe site-ul www.protv.ro, la numărul de telefon 031 820 00 00 sau direct în locaţie