Preţul alegerilor libere: ultimul episod al sezonului 3 din “Scandal”

De: Mioara Tronaru / 31.05.2014, 08:00
Preţul alegerilor libere: ultimul episod al sezonului 3 din “Scandal”
Niciun fan al serialului Scandal nu trebuie să piardă finalul sezonului 3, ultimul episod fiind difuzat duminică, 1 iunie, la ora 22:00, numai la Universal Channel.

Sezonul 3 a continuat povestea Oliviei Pope (Kerry Washington), fost director de comunicare la Casa Albă care şi-a dedicat viaţa protejării imaginii publice a elitelor Americii şi care şi-a deschis ulterior propria firmă de consultanţă.

Acţiunea din acest sezon a început la doar 22 de minute de la terminarea seriei a doua. Shonda Rhimes, creatoarea şi producătorul executiv al serialului Scandal, a mărit miza în sezonul 3, mergând pe unele dintre cele mai riscante linii narative de până acum. Printre revelaţiile sezonului se numără: trecutul îngrozitor al lui Mellie (Bellamy Young), riscurile pe care este dispus să şi le asume Cyrus (Jeff Perry) pentru a-şi face meseria şi modul în care Huck (Guillermo Díaz) reacţionează atunci când un coleg este bănuit de trădare.

În episodul final al sezonului 3 din Scandal, intitulat Preţul alegerilor libere, în ziua alegerilor, candidaţii caută să obţină voturi cu orice preţ. Olivia vrea să înţeleagă motivele Mayei, iar Charlie face un gest surprinzător.