Pretul apartamentelor din Bucuresti scade

Apropo.ro / 09.07.2008, 16:23
Pretul apartamentelor din Bucuresti scade
Desi nu poate fi vorba despre o prabusire a pietei apartamentelor, preturile sunt in continua scadere, in ultima luna micsorandu-se cu 6%.

Dupa ce in primele luni ale anului proprietarii persoane fizice au asteptat sa vada daca mai cumpara cineva la preturile de atunci si au vazut ca nu se mai fac tranzactii, in ultimele doua luni au inceput sa fie scoase la vanzare din ce in ce mai multe apartamente, la preturi din ce in ce mai mici.

Desi nu poate fi vorba despre o prabusire a pietei apartamentelor bucurestene, ci despre o recorelare a preturilor cu cererea de pe piata, preturile sunt in continua scadere. In numai o luna, pretul mediu cerut pentru o garsoniera in Bucuresti a scazut cu 5,2%. Cel mai mult s-au ieftinit apartamentele cu patru camere, cu 6,2% fata de luna mai.

Pe viitor va avea loc o inversare de trend, cumparatorii care au fugit pana acum de apartamentele vechi, uneori mai scumpe decat cele noi, si s-au indreptat spre blocurile nou construite vor reveni la cele vechi.

Citeste mai mult despre scaderea preturilor la apartamente in Bucuresti, in Gandul

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Vosganian e ferm: Salariul nu se mareste!

Vosganian e ferm: Salariul nu se mareste!

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a respins solicitarea sindicatelor privind cresterea salariului minim pe economie la 540 lei pentru ca nu au fost in…

Jocul zilei

Clipul zilei

Air Defence 3 Blonda de la DEX – Ep 4 – Abominabil
Opreste avioanele inamice si protejeaza turnul principal. Cuvinte cheie: blonda de la dex video abominabil
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza