Prezentatoarea emisiunii “O dată- n viaţă” şi-a anulat planurile de vacanţă!

De: Nicoleta Nicolae / 08.01.2014, 07:00
Prezentatoarea emisiunii “O dată- n viaţă” şi-a anulat planurile de vacanţă!
Starea de sănătate cu care s-a confruntat în primele zile ale noului an au făcut-o pe Iuliana Tudor să stea mai mult pe-acasă şi să- şi amâne planurile de vacanţă.

O viroză luată de la fiul ei  (3 ani), a ţinut-o la pat, câteva zile, suficiente cât să îi dea planurile de vacanţă peste cap. Acum că şi-a mai revenit,  Iuliana plănuieşte să plece cu familia câteva zile la munte.

“Pentru mine, începutul de an a însemnat odihnă şi tratamente.  Am luat de la Tudor, fiul meu, o viroză urâtă care m-a ţinut la pat o săptămână încheiată. Aşa că am fost nevoiţi să anulăm planurile de vacanţă şi să ne tratăm la domiciliu. Probabil vom merge câteva zile la munte în perioadă următoare să- l ducem puţin pe Tudor la zăpadă, dar nu am planificat nimic concret. De fapt, am făcut ceea ce- mi doream să fac, adică: NIMIC! era bine să fie fără viroză, dar ne-am descurcat şi cu ea. Telefoane, mailuri, întâlniri, stres …. toate, lăsate la birou! Acasă totul pe silent! Cel mai frumos sunet din casa mea la început de an: râsul fiului meu când ne jucăm sau când îmi strigă în gura mare prin casă: “Te iubec, maaami!” “, a mărturisit Iuliana.

FOTO: VIVA

“Sper ca 2014 să însemne proiecte continuate, dar şi idei noi pe care să le pun în practică. Şi mai am un gând pentru 2014: să găsesc în fiecare zi măcar şi o clipă în care să mă bucur de un lucru simplu. Îmi propun asta de mulţi ani, dar mi-a reuşit prea puţin. E un exerciţiu bun pentru echilibrul fiecăruia”, a mai spus, în încheiere, vedeta.

Detalii pe: https://www.facebook.com/iulianatudorofficial