Prietena bisexuala

Redacția / 28.11.2007, 15:59
Prietena bisexuala
Sa ai langa tine o prietena careia ii plac femeile este excitant, cat timp poti face si tu fata relatiei in "grup".

Sa ai langa tine o prietena careia ii plac femeile este excitant, cat timp poti face si tu fata relatiei in "grup". Bisexualitatea poate fi formata din doua tipuri de oameni: cei care au relatii cu barbati – femei periodic si persoane care accepta ocazional o aventura in trei…In plus sunt si doua versiuni ale femeilor ce intretin relatii cu alte femei: femeia bisexuala si femeia bi-curioasa. Cea de-a doua este pregatita sa-si experiementeze sexualitatea doar de curiozitate, bisexuala poate sau nu sa te invite sa participi la o escapada sexuala.

Cand esti bisexuala, nu trebuie sa o spui in gura mare. Poate fi confuz si deziluzionant si chiar poate rani partenerul pe plan emotional. Femeia bisexuala nu este doar pentru distractia ta erotica, asa ca daca iti imparti timpul cu ea gandeste-te bine la ce poti intampina. Recunoaste ca este bisexuala, deci si "un pic" lesbiana. Daca va hotari ca vrea in continuare sa pastreze relatia cu tine dar si cu "partenerele" va fi si mai bine pentru tine. Daca nu, nu o obliga.

Apreciaza mult femeile

Femeia ce iubeste o alta femeie si care poate aprecia cu afinitate calitatile acesteia este o bijuterie, ea in general nu se lasa pacalita de frumusetea si vorbele lor. Stiu ce vorbesc si pe ce se bazeaza. Toti admira lucrurile frumoase si femeile tind sa fie fiinte foarte frumoase. Este mai deschisa decat un barbat si stie ce gandeste si isi doreste, este deschisa si la mai mult…

Vorbeste despre experientele anterioare

Iese afara cu fetele, sau a facut-o in trecut, pana aici nu este nimic neobisnuit, dar in momentul in care simti ca are o intelegere a celeilalte mai mult decat ar fi normal, se intereseaza de sentimente, sta mult in preajma lor este clar ca este atrasa. Nu vorbim de prietenele din copilarie. Uneori in copilarie incep curiozitatile despre experimentari sexuale.

Atenta la scenele porno cu femei

Nu odata ai prins-o uitandu-se la tv pe posturile pentru adulti. Ai observat ca in special se uita la acelea in care apar femei facand sex cu alte femei. Si o excita. Ai si prins-o mangaindu-se privind la tv scenele. Mai ai dubii?

Are "prietenele" ei

Si asta poate fi o pista, insa nu lasa imaginatia sa mearga prea departe – poate nu este fata la care visai si aveai vise erotice cu ea si amicele ei. Stai linistit pana cand ai semne clare ca are aceste veleitati.

Cel mai simplu mod prin care poti afla ca este bisexuala este sa o intrebi direct. Amuzant dar adevarat. Poate nu va avea probleme in a recunoaste si a-ti spune de experientele, dorintele si fantaziile ce includ femei alaturi de ea.

Un mod de a conversa cu ea ar putea fi de genul "Cand ai sarutat prima data o fata?". Aceasta presupune ca a facut-o si nu exista dubiu in a-ti povesti mici chestii. Daca nu te simti in stare sa o intrebi asa pune-i intrebarea la timpul viitor cu acel "ai saruta….", ipotetic. Daca iti doresti sa ai parte de ea alaturi de prietenele ei nu insista, lasa totul lin sa mearga fara constrangeri, nu-ti forta norocul si poate vei ajunge acolo unde ai visat.