Prima apariţie publică împreună: Cristian Boureanu şi noua sa iubită! “Se înţelege foarte bine cu familia mea!”

Apropo.ro / 20.02.2015, 14:08
Prima apariţie publică împreună: Cristian Boureanu şi noua sa iubită! “Se înţelege foarte bine cu familia mea!”
Cristian Boureanu şi iubita sa, Laura Dincă, au avut prima apariţie publică împreună aseară, când echipa Kanal D i-a filmat în timp ce fostul politician o conducea pe aleasa inimii lui în platoul emisiunii “WOWBiz”.
Gesturile, privirile lor lor tandre şi sărutările spuneau totul: cei doi sunt îndrăgostiţi până peste cap. 
 
Laura Dinca (18 ani) este concurenta la emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu”, de la Kanal D,  nu are experienţă în modelling, dar îşi doreşte o carieră în acest domeniu. Cristian Boureanu o susţine în tot ceea ce îşi doreşte, ba mai mult, chiar are grijă de dieta Laurei, după cum susţine tânăra aspirantă la titlul de Supermodel.  
 
Foto: Kanal D
 
Laura Dincă şi Cristian Boureanu au devenit un cuplu în urmă cu o lună, iar iubirea dintre ei se consumă deocamdată şi de la distanţă, Laura locuind încă alături de părinţii ei, în Constanţa, în vreme ce fostul politician locuieşte în Capitală. “Facem naveta în fiecare weekend. Cristian se înţelege foarte bine cu familia mea, se sfătuiesc mereu chiar şi în ceea ce priveşte studiile mele”.
 
 Întrebat fiind cum l-a cucerit Laura, Cristian Boureanu, care a divorţat anul trecut de fotomodelul Valentina Pelinel, a răspuns vizibil emoţionat: “Priviţi-i zâmbetul şi veţi înţelege!”.  
 
Laura Dincă a făcut, la rându-i, o confesiune publică în timpul emisiunii “WOWBiz”. “Mi-a plăcut mult de el ca om. Ne ştiam din vedere, aveam şi prieteni comuni. Lumea e mică! Ne-am scris pe Facebook. El a făcut primul pas. M-a întrebat dacă schiez…”, a povestit Laura despre începutul relaţiei sale cu Cristian Boureanu. Tânăra a precizat că se înţelege foarte bine cu fiica acestuia şi că nu simte diferenţa de vârstă dintre ea şi iubitul ei.
 
Foto: Captură Kanal D
 
Laura locuieşte în Constanţa şi este elevă în clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică. Îşi doreşte o carieră de model şi din acest motiv participă la show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, difuzat în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:30, la Kanal D.