Primele imagini cu Leonardo di Caprio în filmul „The Revenant”

Apropo.ro / 21.01.2015, 18:04
 Primele imagini cu Leonardo di Caprio în filmul
"Entertainment Weekly", revistă specializată în ştiri de televiziune şi film, a obţinut în exclusivitate imagini de pe platoul de filmare al viitorului film marca Alejandro Gonzalez Inarritu "The Revenant".
„The Revenant” este unul din cele mai aşteptate filme ale lui 2015, conform site-ului Indiwire, care spune că filmul are toate şansele să întreacă în succes de critică cel mai nou film al lui Innaritu, care poate fi văzut in cinematografele românesti „Birdman”. „The Revenant” e povestea unui vânător, care e rănit de un urs grizzly şi lăsat să moară după ce e jefuit de tovarăşii de vânătoare. Ce urmează după acest moment? O răzbunare  împotrivă celor care l-au lăsat pradă morţii. 
 
  
 „Ne simţim foarte bine. E destul de experimental ce facem noi aici. Se pare că eu sunt dependent să fac lucruri care ori pot să iasă excepţional ori să fie un eşec. Oricum, toţi ne dăm silinţa.”, a spus regizorul care s-a întors la treabă după premiile Golden Globe. Filmările au loc în Alberta, Canada, iar Inarritu colaborează din nou cu directorul de imagine Emmanuel Lubezki. 
 
 
Premieră filmului este preconizată pentru luna decembrie 2015.