Prince, fiul cel mare al lui Michael Jackson, va lua lecţii de box

Apropo.ro / 10.10.2014, 10:00
Prince, fiul cel mare al lui Michael Jackson, va lua lecţii de box
Prince Michael, fiul cel mare al lui Michael Jackson, va lua lecţii de box de la campionul acestui sport Floyd Mayweather Jr, potrivit unui anunţ făcut de sportiv pe contul său de Twitter.
Floyd Mayweather Jr. a anunţat, printr-un mesaj pe contul său de pe platforma online Twitter, că Prince Michael, fiul în vârstă de 17 ani al lui Michael Jackson, va face parte din grupul său de tineri pe care îi învaţă să boxeze.
 
„Nu am lucrat încă împreună, dar abia aştept să o facem când voi reveni la Las Vegas”, a declarat Mayweather pentru site-ul tmz.com. Sportivul ar putea deveni antrenor după încheierea carierei în ringul de box, retragerea fiind  programată pentru 2015, după ce va mai boxa de două ori.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Printre vedetele pe care Mayweather le învaţă tainele boxului se numără şi Justin Bieber şi Lil Wayne, cei doi artişti participând de multe ori la meciurile lui Mayweather şi conducându-l spre ring.
 
Michael Joseph Jackson Jr, cunoscut ca Prince Michael Jackson I, în vârstă de 17 ani, este cel mai mare dintre cei trei copii ai regretatului cântăreţ Michael Jackson, care a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009. Prince Michael este actor şi vedetă de televiziune în Statele Unite, scrie Mediafax.
 
Floyd Mayweather Jr – pe numele său real Floyd Joy Sinclair – s-a născut pe 24 februarie 1977 şi este un pugilist american. Sportivul este deţinător al titlului de campion mondial la cinci categorii şi, până în prezent, nu a pierdut niciun meci în cariera sa de pugilist profesionist.