Prinţesa Charlotte a detronat-o pe regina Elisabeta a II-a!

De: Nicoleta Nicolae / 23.01.2016, 07:00

 Prinţesa Charlotte a detronat-o pe regina Elisabeta a II-a!
Fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William abia a împlinit opt luni, dar deja şi-a întrecut părinţii, fratele şi străbunica, regina Elisabeta a II-a în popularitate. Micuţa se situează pe prima poziţie în topul revistei Tatler al celor mai influente persoane.

De când a venit pe lume, pe 2 mai 2015, prinţesa Charlotte Elizabeth Diana a stârnit un interes incredibil. Fotografiile cu ea fac înconjurul lumii într-un timp record, iar accesoriile cu chipul ei se vând incredibil de bine. În plus, micuţa se transformă şi într-un adevărat fashion icon, aceasta devenind şi sursa de inspiraţie a unei colecţii de haine pentru copii creată recent de un brand francez. Aşa că nu e de mirare, că aceasta a reuşit într-un timp extrem de scurt să ocupe prima poziţie şi să-şi surclaseze părinţii, fratele şi străbunica într-un top al celor mai influnete persoane, al oamenilor care contează cu adevărat.


 „Printesa Charlotte Elizabeth Diana şi-a făcut o intrare spectaculoasă în public la apariţia pe scările spitalului St Mary, la doar câteva ore după ce mama ei, ducesa de Cambridge, a adus-o pe lume. „Micul şi minunatul ghemotoc de bucurie ne-a câştigat deja chiar dacă ştim încă foarte puţine lucruri despre ea, pe lângă faptul  că ea este a patra în linie la tron”, şi-au explicat editorii publicaţiei motivul alegerii. Locul al II-lea îi revine lui Kate Middleton, mama ei, în timp ce pe poziţia a 3-a se află Prinţul William. Prinţul George şi Regina Elisabeta a II-a ocupă poziţiile a 4-a şi a 5-a în acest clasament.